Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Minsk

Hviderusland

#Hviderusland Togrejser til Hviderusland Find information og inspiration om togrejser til Hviderusland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Hviderusland. Visit Belarus Hviderusland har...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Minsk, Hviderusland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Minsk

Minsk er hovedstaden og den største by i Hviderusland og befinder sig ved floderne som giver byen sin specielle atmosfære.

Byen har rødder helt tilbage i det 11. århundrede, hvor den blev noteret som en provinsby. Da Minsk var en del af det litauiske hertugdømme (i 1499) modtog byen officielt fulde by privilegier. Religion, teatre, og biblioteker spiller alle en stor rolle i byens kultur. Dog blev de to sidstnævnte ikke etablerede i byen for midt i det 19. århundrede.

Minsks kirker er betagende!

Der er langt flere smukke religiøse bygninger i Minsk end den gennemsnitlige storby. Det kan godt være at familien klager over at skulle besøge endnu en kirke, men enhver vil blive imponeret over synet de mødes med i byens Røde kirke. Kirken er dedikeret til Simeon og Helene og er nyere end mange af de andre religiøse institutioner i byen da den blev opført lige efter der blev proklameret religiøs frihed i Rusland. Kirken er udført i et romansk design og de røde mursten fungerer som et testamente til håndværket. Igennem årene er bygningen både blevet brugt som kirke og biograf.

Derudover er Skt. Marias Katedral yderst imponerende. I modsætning til byens Røde kirke er denne katedral udført i barokstil. Katedralen blev bygget i det 18. århundrede og blev oprindeligt brugt som et Jesuithus før bevægelsen blev gjort forbudt i starten af det 19. århundrede. En anden katedral du kan besøge er Ortodokskatedralen for Helligånden, hvilket er en af de ældste katedraler i byen. Derudover kan du tage på tur til den befæstede Skt. Peter og Paul Kirke, med flankerende tårne.

Minsks museer er alle lige vigtige

En af verdens bedste museer er uden tvivl Museet for den Store Fædrelandskrig som mindes krigen mellem Tyskland og Sovjetunionen efter nazisterne besættelse. Museet blev åbnet stort set lige efter byens befrielse. Det var det første museum som var dedikeret til 2. Verdenskrig og åbnede mens krigen stadig var i gang. Der er fokus på lokale bidrag til befrielsen og der forskes meget om Auschwitz.

Et andet museum som helt klart er besøget værd er National Arts Museum, hvilket er landets største museum. Museet udstiller mere end 27.000 kunstværker og omfatter 20 forskellige samlinger som strækker sig fra det 17. århundrede til moderne kunst. Museet blev åbnet i 1939 og efter krigen holdt Belarus fokus på at museet igen skulle blive funktionelt, så der blev investeret mange penge i at få fingrene i ny kunst, inklusiv russisk kunst, så museet igen kunne blive åbnet til offentligheden.

Minsk har været en bastion for kunst og kultur i mange årtier, hvilket for mange er nok grund til at tage på ferie i byen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

BCh Belarussian Railways

De hviderussiske statsbaner BCh (Беларуская чыгунка) Lienina17 Minsk 220030 Republic of Belarus Website Tog i Hviderusland De hviderussiske jernbaner har et godt jernbanenet der forbinder de største og vigtigste byer, som...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Minsk
overcast clouds
19.9 ° C
19.9 °
19.9 °
76 %
3.4kmh
100 %
tirs
24 °
ons
26 °
tors
29 °
fre
27 °
lør
23 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MINSK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Minsk #iMinsk #VisitMinsk #Belarus #VisitBelarus #Hviderusland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her