Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Montpellier

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Montpellier, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Montpellier

Montpellier ligger i det sydlige Frankrig og har været en af landets hurtigst voksende byer igennem flere end to årtier. Byen er unik fordi den ikke har græske eller romerske rødder på trods af dens status som en af Frankrigs større byer.

Byen blev grundlagt i det 10. århundrede på grund af et feudalt dynasti og de to tårne som stadig står her var i sin tid del af byens mure som blev bygget i det 13. århundrede. Nu til dags byder byen på en fantastisk blanding af middelaldercharme og moderne elegance. Derfor er det en af de mest fantastiske rejsedestinationer verden har at byde på.

Er du i gang med at planlægge en tur til Montpellier? Så kan du med fordel læse videre for at få lidt inspiration til din rejseplan, så dit besøg bliver uforglemmeligt.

Montpellier er hjemsted for en af verdens bedste strande

Ingen ferie i Montpellier er fuldendt før man har været på Espiguette Beach – og sådan er det bare. Sandet er varmt og bølgerne er blide, så stranden udnævnes ofte som en af verdens bedste. Hvorfor er det sådan et fantastisk sted? Først og fremmest sørger regeringen for, at stranden holdes ren, så du ikke skal bekymre dig om at skære fødderne på gamle flasker. Derudover er der også for det meste god plads, så du kan finde din egen lille plads. Du kan følge stranden fem kilometer uden overhovedet at kunne se civiliseringen.

Du bør dog være forberedt på at skulle betale for parkering under dit besøg og det er ikke altid billigt. Derudover bør du også være opmærksom på, at de moderne faciliteter på Espiguette ligger relativt langt fra hinanden. Der er også mulighed for at leje vandsports under dit besøg, selvom vandet nogle gange kan være mindre optimalt til andet end at soppe. Det er det bedste sted at tilbringe en solrig dag.

Montpelliers museer er alle lige fantastiske

Godt nok er Montpellier ikke kendt for at være en museumsdestination, men byen byder alligevel på nogle muligheder som sagtens kan konkurrere med nogle af verdens bedste museer. Det bedste er Musée Fabre, hvilket er et kunstgalleri fremfor et museum. Her vil du kunne se adskillige værker fra de europæiske mestre, som stammer fra det 15. århundrede. Da vi skrev denne guide var der endda en udstilling med værker fra den franske maler Vincent som var en af lederne indenfor den neoklassiske bevægelse.

Derfra bør du gå videre til Place de la Comedie, hvilket er det centrale hub for aktivitet i Montpellier. Her vil du blive budt på adskillige restaurantmuligheder som kan tilfredsstille enhver madrelateret trang, hvorefter du kan tage på shopping eller drikke en kop kaffe. Det er en stor plads, men sørg for at finde vej til Opera House; det er en nationalskat du absolut bør se inden du forlader byen.

Denne smukke by på Middelhavets kyst er fyldt med sol, glæde, og fantastiske muligheder. Uanset om du tager herned for at drikke et glas vin eller tage på windsurfing for første gang vil du opdage, at byen byder på alt det, den perfekte feriedestination er bygget på.

Seværdigheder i Montpellier

Med 300 solskinsdage om året, sublime sandstrande og billedskønne naturområder er Montpellier intet mindre end fascinerende.

En stor del af kyststrækningen ved Montpellier er fredet – det betyder, at området, på trods af de mange badebyer, har bevaret sin unikke natur, og i de dejlige saltvandslaguner langs kysten kan du bl.a. opleve lyserøde flamingoer.

La Comédie er en af Europas største fodgængerzoner, og her finder du også operaen, flere museer og rigtig gode shoppingmuligheder.

Flere af Frankrigs ældste vinmarker ligger i området omkring Montpellier – udforsk vingårdene på egen hånd, og smag de udsøgte vine fra berømte distrikter, som fx Herault, Languedoc og Roussillion.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Montpellier – Lyon

Førerkabine tur fra Montpellier Saint-Roch til Lyon-Perrache Tider 8:25 : UM AGC Occitanie à Saint Brès 14:38 US AGC Occitanie vers Gallargues 20:00 UM TGV Duplex et TGV...

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Montpellier
clear sky
-3.2 ° C
1.3 °
-3.3 °
80 %
1.5kmh
0 %
tors
12 °
fre
16 °
lør
12 °
søn
16 °
man
12 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Montpellier
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Montpellier #iMontpellier #VisitMontpellier #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her