Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Montreux

Schweiz

#Schweiz Togrejser til Schweiz Find information og inspiration om togrejser til Schweiz på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Schweiz. Visit Switzerland Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Montreux, Schweiz

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Montreux

Forestil dig, at du sidder med en dampende varm kop kaffe om morgenen. Det eneste der er at høre, er lyden af bølgerne som slår op imod dokken du står på. Måske har du lagt et tæppe over skuldrene. Måske står du og nyder den lette morgenbrise. Sådan starter hver dag i Montreux!
Montreux ligger ved Genevesøen, for foden af Alperne, og spillede en vigtig rolle i romertiden. Byen lå ved den romerske hovedvej som gik forbi Simplonpasset og har igennem årene været hjemsted for et hav af arkæologiske fund. Dens solrige bakker gør byen til et fantastisk landbrugsmiljø, hvilket den lokale økonomi har afspejlet siden det 12. århundrede.

Der er en masse fantastiske ting at udforske på et besøg i Montreux, lige fra byens mange restauranter som benytter jord-til-bord koncepter til alle dens smukke, skjulte perler.

Der er nogle fantastiske historiske steder at se i Montreux

Der er masser af steder at se i Montreux som har haft stor historisk betydning for Schweiz igennem tiderne, men intet overgår Chateau de Chillons skønhed. Slottet blev gjort berømt af Lord Byron og det er langt fra overraskende at folk kommer og besøger det gang på gang. Med Alperne i baggrunden ser det ud som om dens enestående spirer rækker mod himlen.

Mod betaling kan du få en rundvisning på slottet hver dag, for at se en af de mange udstillinger som afholdes året rundt. Takket være rundvisningernes skiftende fokus, fra regionens lokalhistorie til fotografi- og kunstudstillinger, er der altid noget nyt at se på slottet.

Hvis du gerne vil have et mere dybdegående indblik i hvilken betydning Montreux har haft for folk i historiens gang, så bør du besøge Musée de Montreux, som udstiller adskillige romerske fund samt stilmøbler, vejskilte, og badekar! Museet ligger indeni en gammel vingårds stuehus, en kort tur fra kysten hvor der står en Freddie Mercury statue.

Montreux fremviser al dens kulinariske geni

Én ting du umuligt kan gå glip af på en ferie i Montreux, udover solskinnen som gør, at du kan deltage i vandsport på Genevesøen, er byens kulinariske geni. Et pragteksemplar af dette geni kan findes på Tralala Hotel, som er designet med formålet at komplementere lokalkulturens musikarv. Dette boutique hotel ligger i den Gamle Bydel og er blevet brugt som kro i mere end et århundrede. Det blev dog fuldt renoveret i 2008 og tilbyder nu en hyggelig, gammeldags oplevelse.

Sørg også for at reservere et bord på Le Pont de Brent, hvilket er en af de to eneste restauranter i Schweiz som har 3 Michelin stjerner. Restauranten ligger på et landsted og byder på en fantasifuld menu som ændrer sig konstant. For at nå ud til restauranten bliver du nødt til at tage på en kort togtur til Brent, men vinlisten i sig selv er besøget værd, så det vil du ikke fortryde.

En af de mange oplevelser du bør få ved Genevesøen er at spise en af de lokale retter som er blevet spist i Montreux igennem flere generationer – og derfor bør du besøge Montagnard. Restauranten har serveret mad i Montreux og omegn siden 1928. Den minder lidt om en typisk schweizisk hytte og blev oprindeligt brugt som stald og lade. Menuen afhænger af årstiden og maden fremstilles med lokale ingredienser – men vær opmærksom på at restauranten er lukket mandag og tirsdag.

Hvilke andre skatte ligger dig i vente i Montreux?

Når du har ladet op med lidt mad er det tid til at udforske byen. Det første sted du bør besøge er St Vincent Kirken, som ligger mellem to vingårde på bakkerne. Denne gamle stenkirke bruges stadig til gudstjenester, så hvis du ikke er interesseret i at deltage i sådan en anbefaler vi at du planlægger dit besøg på forhånd. Fra kirken vil du kunne opleve den mest utrolige udsigt over Genevesøen.

Derudover bør du også overveje at besøge Chatelard Slottet, som ligger ved Montreuxs havnefront. Dette lille slot har haft stor historisk betydning. Det ligger på en bakkeside og er fuldendt med både terrasse og væg – når man først ser det, ser det udpræget romansk ud. Vi anbefaler også en rundvisning eller overnatning på Montreux Palace og Territet, hvor du vil blive mødt med nogle helt igennem fantastiske udforskningsmuligheder.

Hvis du befinder dig i Montreux i juli bør du prøve at planlægge turen så du kan nå at deltage i den årlige Jazz Festival, som er blevet afholdt hvert år siden 1967. Hvis ikke, så kan du i stedet nyde en lang gåtur langs søen, hele vejen fra Villeneuve til Vevey. Ved at udforske byerne som befinder sig rundt omkring Montreux får du mulighed for at finde nogle helt særlige skjulte perler.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SBB Schweizerische Bundesbahnen

De schweiziske statsbaner SBB CFF (Schweizerische Bundesbahnen / Chemins de fer fédéraux suisses) Hilfikerstrasse 1 3000 Bern 65 Schweiz Website Tog i Schweiz De schweiziske jernbaner har et virkeligt godt jernbanenet og de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Montreux
light rain
16.8 ° C
19.7 °
14.5 °
91 %
1.1kmh
97 %
tirs
22 °
ons
23 °
tors
19 °
fre
21 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Montreux
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Montreux #iMontreux #VisitMontreux #Switzerland #VisitSwitzerland #Schweiz

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her