Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Mulhouse

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Mulhouse, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Mulhouse

Takket være sin placering ved grænsen mellem Schweiz og Tyskland er Mulhouse en unik by som byder på et fantastisk indblik i historiens gang.

Legenden fortæller, at byen etableredes i 58 f.v.t., men det første dokumenterede bevis på byens eksistens er fra det 12. århundrede. Byens forskellige kvarterer har deres egne personligheder og byder besøgende på en tidsrejse igennem fransk historie.

Byen har så stort et udvalg af mindeværdige attraktioner, at du vil kunne udfylde en rejseplan på ingen tid, så kom bare i gang!

Mulhouse er kendt for dens mange fantastiske museer

Mange vælger at besøge Mulhouse udelukkende fordi byen er kendt for dens mange museer af høj kvalitet. Et af de mest velkendte museer er Cité de l’Automobile, som blandt andet indeholder Schlumpf Samlingen. Samlingen blev skabt på utroligt kort tid, men striden mellem Schlumpf-brødrene og produktionssystemet gjorde, at brødrene blev nødt til at flygte til Schweiz og bo permanent på et hotel i Basel. Museet blev åbnet af Fagforeningen, da de strejkede og fandt ud af, at de kunne tjene penge på at udstille samlingen.

French National Railway Museum, også kendt som Cité du Train, er verdens største museum af sin slags og befinder sig – som du sikkert har gættet – i Mulhouse. Museet lægger stor vægt på teknologien bag jernbaneindustrien, men museet byder på flere end 100 forskellige udstillinger, spredt udover et område på 15.000 kvadratmeter.

Derudover har tekstilindustrien også altid spillet en vigtig rolle i byens historie. Museum of Printed Textiles byder på et unikt indblik i denne oversete industri, igennem dets adskillige spændende udstillinger. Bliv her så længe som muligt, da der er mange små detaljer du ellers vil gå glip af.

Museer er langt fra det eneste spændende i Mulhouse

Mulhouse zoologiske have er også noget helt for sig selv. Den blev grundlagt i 1868 over 10 hektar, for at give dådyr, fugle, og en kænguru behagelige omgivelser. To år senere bankrottedes forretningen og den skiftede derfor ejere yderligere to gange før 1893. I 1950 var den endelig fuldt restaureret og er nu hjemsted for flere end 1.200 dyr af flere end 200 forskellige arter. Op mod 50% af dyrearterne i haven er truede. Der er også en tilhørende zoologisk have for børn.

Haverne er mindst ligeså smukke og har fokus på at bevare sjældne og truede plantearter. Et af parkens mest unikke aspekter er de 400 forskellige irisblomster, som blomstrer i foråret. Derudover er her også 100 forskelige dahliablomster, som er utroligt smukke når de springer ud.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourisme Grand Est

Agence Régionale du Tourisme Grand Est
Bureau de Colmar
Château Kiener – 24 rue de Verdun
68000 Colmar

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Mulhouse
overcast clouds
15.3 ° C
16.7 °
14.1 °
85 %
2.7kmh
90 %
fre
21 °
lør
23 °
søn
27 °
man
26 °
tirs
18 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Mulhouse
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Mulhouse #iMulhouse #VisitMulhouse #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her