Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Munich

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til München, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Munich

München er hovedstaden i den tyske delstat Bayern og er , blandt sportsfan kendt verden over for FC Bayern München og fordi den var vært for de Olympiske Lege i 1972. Blandt ølglade fans er byen kendt for den gigantiske oktoberfest.

Byens farver er sort og guld, hvilket minder om Romerriget, og det har de været siden det 14. århundrede. Byen anføres ofte som et af de dejligste steder at bo, hvilket også gør den til et dejligt sted at besøge i ferien. Med byens rødder, der kan spores hele vejen tilbage til det 12. århundrede burde folk besøge München for at opleve, hvor gammelt og nyt kommer sammen på en harmonisk måde.

Tag dig tid til at gå på opdagelse i den Engelske Have

Selvom München ikke har den største bymidte, du nogensinde vil se, selv om der er over en million mennesker hjemmehørende her, er det rart at få chancen til at gå rundt på et stille sted og nyde naturen. Den Engelske Have er det perfekte sted for denne spadseretur, da den har en international atmosfære:

Der er et græsk tempel, man kan udforske, bruge til gudstjeneste eller hvor man bare kan nyde et øjeblik i stille ensomhed;
En kinesisk pagode, der byder på en interessant udsigt over parken; og
Et klassisk japansk te hus, der giver selve parken et helt andet niveau af elegance.

Med aktiviteter for de større børn, der er med på ferie, og masser af muligheder for at tage billeder, er den Engelske Have et dejligt sted at besøge på din tur til München.

Besøg et af verdens største videnskabsmuseer!

Hvis du mangler noget at lave en eftermiddag, og vejret ikke er samarbejdsvilligt, er en af dine bedste valgmuligheder Deutshes Museum. Da det er et af de største videnskabsmuseer i verden, er der masser af interessante udstillinger, både permanente og sæsonbestemte, der vil interessere folk af alle aldre! Der er udstillinger fra flyvemaskiner til videnskabelige teorier, og en af de vigtigste udforsker minedrift. Der er garderobebokse til rådighed på stedet om nødvendigt, og entreen er rimelig.

Glem ikke Oktoberfest!

München er hjem til mange festivaler i årets løb, men den mest berømte er helt sikkert Oktoberfest. Selve begivenheden, som er blevet afholdt hvert år i næsten 200 år, afholdes i Theresienwiese i en tivoliagtig atmosfære. Forbered dig på at få selskab af et enormt menneskemylder på festivalen, men hvis du kan komme er det helt sikkert et sted, der er værd at være. De store telte har plads til så godt som alle besøgende, der deltager, der er som regel gøglerspil og forlystelser, og glem ikke alt det øl!

München er en smuk by, der har masser af museer og gallerier for enhver smag og interesse. Med dens smukke søjler, barokke arkitektur og masser af steder at spadsere i byen, er der altid noget at se og lave i midten af denne fantastiske by.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

München Turistinformation

Herzog-Wilhelm-Straße 15
80331 München

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Munich
overcast clouds
17.2 ° C
18 °
15.4 °
78 %
2kmh
91 %
tirs
28 °
ons
30 °
tors
25 °
fre
17 °
lør
22 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Munich
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Munich #iMunich #VisitMunich #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland #München

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her