Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Münster

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Münster, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Münster

Münster i Tyskland er en af de mest cykelvenlige byer i verden. Når du tager en tur rundt i byen kan det være svært at tro at næsten alt hvad øjet kan se kunne være blevet bygget af din bedstefar.

Münster blev ødelagt under 2. Verdenskrig og de fleste dele af byen er ikke mere end 60 år gamle. Fremfor at genopbygge de mere moderne ødelagte bygninger valgte Münster at genskabe deres middelalderlige look, hvilket gør at byen nu er en af de mest unikke steder i Tyskland.

Hvis du er klar til at udforske Münster, så medbring eller lej en cykel. Tag med os på en tur rundt i byen og se de vigtigste ting stedet har at byde på.

Det første stop? Münster Katedral!

Én ting du ikke bør gå glip af mens du er på besøg i Münster er katedralens tvillingetårne. Münster katedralen er 110 meter lang og den ligger ved en vidunderlig plads i byen. Kirken er en treskibet kirke opført i det 13. århundrede, da de gotiske arkitekturkomponenter begyndte at vinde indpas i europæiske kirker. Arkitekturen fremviser også romanske indflydelser, gotiske spirer, og en masse historie som kirken har indsamlet, takket være sine rødder som går tilbage til 793.

Selv om mange religiøse værker blev ødelagt under 2 verdenskrig er det stadig muligt at se mange af de skulpturer fra regionens kirker i Westfälisches Landesmuseum som er et statsmuseum. Samlingerne er fra middelalderen og inkluderer en lang række værker fra kunstnere såsom Macke.

Hvis du er ude efter noget lidt mere familievenligt, så er et besøg i Allwetterzoo altid en god idé. Her kan du finde et hestemuseum som alle vil elske, da der er interaktive udstillinger som følger hele regionens hestesportsarv. Husk på at besøge delfintanken for at sige hej.

Tag en tur til en af de ældste bygninger i Münster

Selvom det meste af Münster blev ødelagt under 2. Verdenskrig står nogle af de originale bydele stadig. Altest Gasthaus Leve er byens ældste kro. Her kan du finde oliemalerier, malede fliser, og kobberraderinger som attesterer at kroens alder er autentisk og samtidig tilegner stedet en vidunderlig, rustik atmosfære. Der er mulighed for at parkere din cykel udenfor og nyde en limabønne gryderet. Hvis du foretrækker noget med færre grøntsager, så sørg for at bestille sødt/surt oksekød.

Derefter bør du vende snuden mod Pinkus Müller – en af de bedste bryggere i hele Tyskland. Selvom stedet også tilbyder en restaurant, så er det pubben du bør besøge. Nattelivet er fantastisk og får dagens sorger til at forsvinde. Under dit besøg vil du højst sandsynligt blive afhængig af honningmalt.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Münster
clear sky
12.6 ° C
13.4 °
11.5 °
81 %
5.1kmh
0 %
tirs
12 °
ons
17 °
tors
17 °
fre
18 °
lør
15 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Münster
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Munster #iMunster #VisitMunster #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her