Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Nancy

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Nancy, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Nancy

Selvom de fleste ikke har hørt om Nancy i Frankrig, så er det en by du højst sandsynligt vil høre om i fremtiden. Byen blev etableret i midten af det 11. århundrede som en befæstet by og derudover var den engang hovestaden i Lorraine hertugdømmet.

Place Stanislas er på Verdensarvslisten men det er kun et af de mange stop du bør tage på din tur rundt i den vidunderlige by. Få dig en kop kaffe og find ud af hvad der ellers er at nyde på din ferie i Nancy!

Raffinement er hovedtemaet på en Nancy ferie

Uanset hvor du ser hen i Nancy, så er der en atmosfære af tilsyneladende perfektioneret raffinement. Art Nouveau indflydelserne afspejles i hele byen, især på Museet for Finere Kunst. Her kan du se en lang række fantastiske glasprodukter på udstilling, fremstillet af Daum. Malerisamlingen indeholder alt fra det 14. århundrede til moderne kunst. Hvis du elsker lidt variation når du er ude for at se på kunst og ikke har noget imod at gå lidt, så er dette helt klart et museum for dig.

Derudover er der en vis lune i Nancy – det bedste eksempel er Villa Majorelle. Dette hjem blev designet og bygget af Henri Sauvage og er Art Nouveau bevægelsens kronjuvel i Nancy. Hjemmet tilhører nu École du Nancy Museet og kan kun besøges i weekenderne. Bygningens detaljer er utroligt smukke og så lidt som et glimt af husets ydre er nok til at få enhver til at smile.

Lorraine Museet er en af de mest besøgte steder i hele Nancy og var engang hjem til Hertugen af Lorraine. Regionens populære traditioner udstilles her og det faktum at museet ligger vægt på historie og kunst gør at museet er yderst populært. Paladset blev bygget i det 15. århundrede og har været brugt som et museum siden 1848. Her kan man se en samling af jødiske ritualartefakter.

Raffinement afspejles i Nancys lokale køkken

Hvis du ville elske et besøg i Toscana men hellere vil nyde levnene af Art Nouveau bevægelsen som Nancy har at byde på, så bør du besøge Chez Tony, hvor begge elementer kombineres på en unik måde. Her kan du nyde et gourmet måltid uden at skulle spise fra de små tallerkner som umuligt kan mætte. Bestil antipasti og du vil uden tvivl blive imponeret over de store portioner. Derudover gør havestolene at oplevelsen er noget så farverig!

Hvis du ønsker en mere raffineret oplevelse, så bør du besøge Le V-Four, hvilket er en af Nancys bedste skjulte perler. Der er kun få borde i den lille bistro som befinder sig en blok fra Parc de la Pepiniere. De sprøde bordduge gør at bistroen er det perfekte sted at spise kandiseret mad med wasabi creme og grillede kammuslinger. Priserne er relativt høje på aftenmenuen, men oplevelsen er hele investeringen værd!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nancy Turistinformation

Office du Tourisme Nancy
Place Stanislas
54000 Nancy

T: +33 3 83 35 22 41

www: website link

Tourisme Grand Est

Agence Régionale du Tourisme Grand Est
Bureau de Colmar
Château Kiener – 24 rue de Verdun
68000 Colmar

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Nancy
overcast clouds
-1.9 ° C
2.3 °
-3.8 °
90 %
3.1kmh
100 %
tors
4 °
fre
5 °
lør
6 °
søn
7 °
man
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nancy
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Nancy #iNancy #VisitNancy #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her