Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Nantes

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Nantes, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Nantes

Nantes blev engang udnævnt til et af de bedste steder at bo i Frankrig. Byen har haft stor historisk betydning for Bretagneprovinsen og hertugdømmet på trods af adskillelsen af de to i 1789.

De moderne initiativer i Nantes har hjulpet med at sænke forureningsniveauet og konstruktionen af et nyt forretningsdistrikt vil forhåbentligt hjælpe med at opmuntre hi-tech industrier og it tjenester til at flytte til regionen. Nantes har mere end 2.000 års historie og kultur at byde på.

Nantes’ speciale er mad!

Hvis du er interesseret i at se ruinerne af en væg bygget af romerne i det 3. århundrede med det formål at beskytte byen fra Saxon angreb, så er Nantes et fantastisk sted at besøge. Derudover kan du nyde et fantastisk glas muscadet med din galette med dit yndlingsfyld. En galette minder lidt om en crêpe – forskellen er bare at den er tungere og knap så sød. I Nantes er hver en galette en hilsen til byens Bretagnehistorie. Man laver som regel en galette med boghvedemel og fylder den med almindelige tærtefyld, men vores anbefaling er lammekødsudgaven.

Efter et lækkert måltid bør du udforske byen. Nantes Botaniske Have er især et dejligt sted at besøge. Haven blev grundlagt af den franske flåde – sømændene bragte frø med hjem til haven fra hele verden, så den lokale mestergartner kunne kultivere dem. Denne tradition er mere end 300 år gammel og havens fokus på verdensomspændende mangfoldighed går haven til en af de mest enestående i hele Frankrig.

Nantes er fyldt med historiske levn

Alle vegne i Nantes findes der en del af byens historie og det er af denne grundt at byen er så charmerende som den nu engang er. For eksempel er Porte Saint-Pierre et levn af de brystværn som beskyttede byen i middelalderen og Couvent de la Visitation er et kloster som blev opført i 1616. Maison des Apothicaires er et bindingsværkshus fra det 15. århundrede. Det bedste stop i byen er dog Nantes Historiemuseum.

Museet befinder sig i Chauteau des Ducs de Bretagne – på dansk: Hertugerne af Bretagnes slot. Det er en underdrivelse af sige at slottet er stort da det faktisk optager en stor del af byen på Loireflodens højre bank. Siden 1862 har slottet været registreret som et historisk monument og siden da er det blevet fuldstændigt restaureret for at tilbagebringe dens 16. århundredes glans.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourisme Pays de la Loire

Conseil Régional des Pays de la Loire
Hôtel de la région
1 rue de la Loire
44966 Nantes Cedex 9

T: +33 02 28 20 50 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Nantes
light rain
18.9 ° C
19 °
16.5 °
94 %
2.6kmh
100 %
tirs
24 °
ons
23 °
tors
27 °
fre
25 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nantes
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Nantes #iNantes #VisitNantes #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her