Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Narbonne

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Narbonne, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Narbonne

Narbonne ligger i det sydlige Frankrig og var engang regionens vigtigste by. Selvom den befinder sig 15 kilometer fra Middelhavets kyst var byen en velhavende havn under det romerske herredømme. Byen blev først nævn i det 5. århundrede f.Kr., da den befandt sig på den første vej bygget af romerne i området.

Byen begynde så let at få en tilbagegang i det 14. århundrede og mistede som resultat sin havn og floden. Denne tilbagegang afspejles dog ikke i byen nu til dags og Narbonne har masser af spændende attraktioner at tilbyde besøgende.

Den ufærdige katedral er et af byens mange vidundere

Mange føler sig tiltrukket af Narbonne Katedralen og den er derfor godt besøgt. Katedralen er dedikeret til Skt. Justus og Pastor og er en afspejling af de forskellige tidsperioder som Narbonnes historie strækker sig over. Denne kirke er en af de højeste af sin slags i hele Frankrig – men den er aldrig blevet bygget færdig. Grunden til at den ikke sidenhen er blevet bygget færdig er til dels den ændrende økonomi og til dels det faktum at byen blev ramt af pesten mens katedralen var ved at blive bygget. Derudover ville det have været nødvendigt at rive bymurene ned for at få nok plads til katedralen.

Når du tager på en rundvisning i katedralen vil du kunne besøge gårdspladsen, sidekapellerne, og koret. Katedralen er stædig en af de primære kirker for de romerske katolikker i Narbonne selvom der intet bispesæde er.

Derudover bør en tur rundt i Narbonne også inkludere en spadseretur langs Canal de la Robine. Denne kanal flyder direkte igennem midtbyen og leder dig direkte til mange af de attraktioner og restauranter der er værd at besøge på din ferie. Kanalen var et succesrigt forsøg på at bevare byens status som en del af handelsvejen fra Middelhavet. I det 19. århundrede restaurerede vinhandlen byens prominente status.

Har du nogensinde set en cryptoporticus?

En af de mest unikke strukturer som romerne byggede var en cryptoporticus, hvilket hovedsageligt var en tildækket, underjordisk gang. Konstruktionens hvælvinger støttede søjlegangende som blev byggede ovenpå jorden. Nogle benyttede disse strukturer som en kælder, andre som en krypt. Et af de velbevarede eksemplarer findes i Narbonne og blev i mange år brugt til kornopbevaring.

Mens du er på ferie i Narbonne bør du gå en tur for at finde nogle af byens skjulte perler. Du kan for eksempel besøge Halles, hvor der findes mange af disse skjulte perler på et og samme sted! Markedet er åbent hver dag, men hvis du helst vil undgå store menneskemængder er det klogest at holde dig fra stedet om søndagen og torsdagen. På disse dage kan du i stedet besøge La Clape og nyde en stranddag. Planlæg din ferie nøje for at få mest muligt ud af den!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Narbonne Turistinformation

Office du Tourisme Aix-en-Provence
31 Rue Jean Jaurès
11 100 Narbonne

T: +33 4 68 65 15 60

www: website link

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Narbonne
clear sky
15.5 ° C
17.4 °
12.1 °
60 %
3.7kmh
0 %
fre
28 °
lør
26 °
søn
29 °
man
25 °
tirs
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Narbonne
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Narbonne #iNarbonne #VisitNarbonne #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her