Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Narvik

Norge

#Norge Togrejser til Norge Find information og inspiration om togrejser til Norge på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Norge. Visit Norway Norge er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Narvik, Norge

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Narvik

Når man tænker på Narvik tænker man ofte på blå himmel, åbent hav, og en unik mulighed for at udforske delen af Norge som ligger nord for Polarcirklen.

Byen ligger på Ofotfjordens kyst og regionens bjerge der er mere end 1.500 meter høje, så du er omringet på en hel unik måde. Der er fokus på sildefiskeri og tilhørende industri i Narvik; enkelte dykkere har endda opdaget hummere i området, hvilket er det nordligste punkt hvor de nogensinde er blevet fundet. I sæsonen kan du være så heldig at se spækhuggere og hvis du er interesseret i at kigge på fugle, så er der også mange muligheder for det.

Det er næsten umuligt ikke at se ”geyser”

Du vil hverken finde geotermiske kilder eller gejsere i Narvik, men du vil opleve noget af det reneste vand  i hele verden. Fra maj til september frigiver byen en ventil som sprøjter vand op i en søjle på 75 meter, hvilket kan ses fra byen. Det er mest imponerende at se denne tæt på. Hvis du åbner din mund vil du måske endda kunne fange et par dråber – ligesom med snefnug.

Hvis du holder dig til byen, så bør du besøge Ofoten Museet, hvor du kan lære om Narviks historie. Her kan du lære en masse om byens landbrug og fiskeindustri samt få et indblik i den arv som minedriften har efterladt, i form af byens rigdom. Sørg for at få set filmen om den lokale jernbane og, hvis du føler dig lidt umoden, stjæl fjernbetjeningerne til modeltoget fra børnene.

Hvem kan ikke lide hvalgryderet?

Hvis du leder efter et lækkert spisested i Narvik, så tag hen til Fiskehallen for at prøve de lokale retter. Mange af valgmulighederne på menuen, såsom hvalgryderetten, er allerede forberedte, så du kan enten spise her eller tage maden med dig. Hvis du er ude efter noget lidt mindre ’eksotisk’ så at sige, så er Fiskehallens fiskekager yderst velsmagende og torsken er også ret god.

Du kan få en lidt mere intim spiseoplevelse på Rallar’n i Hotel Grand Royal. Restauranten er bygget i nøgne mursten og mørkt træværk som bringer folk tættere sammen og her kan du vælge mellem en lang række pizzaer og pastaretter. Sørg for at bestille en god drink, så du ordentligt kan slappe af og nyde atmosfæren mens det blæser udenfor.

Hvis blæsten lige pludselig bliver lunere, så kan du tage på vandretur på Rallarvejen som befinder sig langs jernbanen og følger et gammelt flådespor. Sporet fører helt ud til havet, så du kan enten gå eller cykle hele vejen hvis du har tid. Hvis ikke kan du vælge at gå et stykke af vejen. Husk dit kamera!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VY Norges Statsbaner

De norske statsbaner VY Gruppen (tidligere NSB, Norges Statsbaner) Schweigaards gate 23 Postboks 1800 Sentrum 0048 Oslo Norge +47 23 62 00 00 Website Tog i Norge Det norske jernbanenet er ikke blandt de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Narvik
broken clouds
21.7 ° C
21.7 °
21.7 °
60 %
3kmh
84 %
tirs
23 °
ons
17 °
tors
13 °
fre
17 °
lør
18 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
NARVIK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Narvik #iNarvik #VisitNarvik #Norway #VisitNorway #Norge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her