Find mulige togforbindelser

Find mulige togforbindelser ved at klikke på “Find næste togforbindelse” øverst på siden, herefter åbner ruteplanlægger i nyt vindue. Du vælger om du vil til eller fra destinationen ved at flytte den forudfyldte boks øverst eller nederst, klik herefter på toget og du får alle tilgængelige forbindelser, med den førstkommende afgang som første mulighed.

Togrejser Nice

Togrejser, banegården betjenes af de Franske jernbaner SNCF, du kan se deres website her

Særligt omkring togrejse til Nice

Hvis du skal rejse som individuel rejsende kan du se aktuelle tilbud omkring togrejser på DB website her

Direkte tog til Nice

Der er daglige togforbindelser fra Sjælland (København, Høje Tåstrup, Næstved og Nykøbing Falster) og Jylland (Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding og Padborg), Der er ingen direkte togforbindelser, der er altid togskifte undervejs.

Særligt omkring togrejsen

Gennem Tyskland kan du benytte ICE tog der er et moderne fjerntog som kan køre op til 300 kilometer i timen. ICE tog kører som regel dagligt hver time mellem de største tyske byer samt til nogle af de europæiske storbyer. Alle ICE tog har siddepladser med høj komfort, hvoraf nogle er udstyret med stikkontakter. Det er muligt at reservere pladser med forbedret signalmodtagelse for mobiltelefoner således rejsetiden kan udnyttes som effektiv arbejdstid. I alle ICE tog er der restaurant og / eller bistro.

Tog køreplaner

Skal du finde togrejse og togtider for rejse fra Danmark kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplan sider her

Tog billet pris

Du kan nu bestille din billet online hvis du skal rejse som individuel rejsende. Du kan købe online billet hos DSB her

Interrail i Frankrig

Interrail billet er gældende til togrejser i Frankrig. Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Frankrig på websitet her.

Togrejser til Frankrig, rabat ordninger

Ved togrejser i Frankrig er RailPlus kort gældende, dette kort giver dig 25% rabat på togrejser i Frankrig, du kan se mere om RailPlus kortet på DSB website her

Rejsetips, del dine erfaringer om togrejser med andre

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her