Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Nijmegen

Nederlandene

#Nederlandene Togrejser til Nederlandene Find information og inspiration om togrejser til Nederlandene på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nederlandene. Visit Netherlands Holland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Nijmegen, Nederlandene

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Nijmegen

Nijmegen er Hollands ældste by som befinder sig ved Waal floden. Dens beliggenhed gør at udsigten over byen er yderst malerisk. I det 1. århundrede f.Kr. byggede romerne en militærlejr i byen mens de erobrede regionerne nordpå og af denne grund er der stadig betagende bygninger at se på de omliggende bakker.

Mange af ruinerne fra gamle civilisationer står stadig i Nijmegen, såsom dele af de gamle bymure. Det romerske amfiteater bruges som del af brolægningen til Rembrandtstraat. Mange af museerne i Nijmegen byder på et indblik i byens historie gennem tiderne. Uanset om du er til 2. Verdenskrig, cyklens historie, eller oprindelsen af de tre store monoteistiske religioner, så er der noget for dig i Nijmegen. Sørg for at besøge Powder Tower og nyde de rolige omgivelser.

Den mest berømte begivenhed som tager sted i Nijmegen er Vierdaagse, hvilket tager sted hver juli fra den tredje tirsdag. Det hele handler om at gå i fire dage, helt op til 50 kilometer hver dag. Der findes underholdning langs ruten og soldater fra 2. Verdenskrig bliver inviterede hvert år for at fejre landets befrielse. Hvert år deltager omkring 40.000 mennesker.

Nijmegen er en af landets varmeste byer, så sørg for at pakke det rigtige tøj. Du kan tage en bus rundt til de vigtigste turistattraktioner, tage en cykeltur for at opleve cykelhovedvejen, eller tilbringe en stund ved flodbredden med en kold drink i hånden. I Nijmegen forstår folk at nyde livet og denne energi vil uden tvivl begynde at smitte af på dig så snart du ankommer.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

NS Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandske statsbaner Nederlandse Spoorwegen Laan van Puntenburg 100 3511 ER Utrecht Nederland T: +31 30 751 51 55 Website Tog i Nederlandene (Holland) Nederlandene har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Gemeente Nijmegen
light rain
8 ° C
8.8 °
7.1 °
82 %
5.3kmh
100 %
man
8 °
tirs
12 °
ons
10 °
tors
13 °
fre
13 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nijmegen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Nijmegen #iNijmegen #VisitNijmegen #Netherlands #VisitNetherlands #Nederlandene #Holland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her