Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Nimes

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Nimes, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Nimes

Når Nimes nævnes i samtale kommer man som regel til at snakke om en af to ting: denim eller Rom.

Nogle af de største romerske ruiner i hele Europa befinder sig nemlig her i byen – og det var her denim i sin tid skabtes. Nu til dags ser Nimes mod fremtiden med fokus på at få ansat folk i hightech industrier, men alligevel lægges der vægt på byens romerske traditioner.

Har du planer om at besøge Nimes? Så er de romerske ruiner sikkert en af de primære attraktioner der kalder på dig, selvom byens beliggenhed ved Middelhavet naturligvis heller ikke er til at klage over.

Det romerske amfiteater er Frankrigs bedste

Ikke nok med at det romerske amfiteater er det bedste i Frankrig, så er det også et af de mest velbevarede ikoner på Romerriget i hele verden. Der fandtes et tidspunkt, hvor amfiteatret anvendtes til at huse folk, men disse enheder fjernedes af Napoleon. Nu til dags anvendes amfiteatret som en koncertplads og manege til tyrefægtning. Selv hvis der ikke er events er dette mesterværk fra det 2. århundrede et besøg værd.

Hvis vi går endnu længere tilbage i tiden kan vi snakke om templet til sønnerne af Agrippa som Nimes også er kendt for. Templet kaldes ofte “Square House” og blev bygget i det 19. århundrede f.v.t. Det er et af de mest velbevarede romerske templer i hele verden. Inde i templet vil du blive mødt med en fin lille video, som fortæller meget mere om byens historie.

Pont du Gard er en akvædukt som blev bygget af Agrippa og engang forsynede hele byen med drikkevand. Det er utroligt velbevaret og byder på en fantastisk baggrund til den udsigt du vil få fra bredden til syd.

Springvandshaverne er yderst spektakulære

Haverne i Nimes er ret store og der flyder endda en stor ø gennem det fantastiske grønne område. Du vil ofte kunne se svaner og ænder svømme rundt i vandet, så det er et hyggeligt sted at gå en tur – især ved solnedgang. Folk besøger oftest haverne efter Temple of Diana og før Tour Magne. Da byen besluttede sig for at åbne parken for det offentlige og renovere den valgte de at lade de romerske artefakter stå på deres oprindelige pladser, så den nuværende have er noget helt for sig selv.

Er du klar til at besøge Nimes? Godt nok lægger byen vægt på de romerske ruiner og dens tekstilindustri, men byen har alligevel meget andet at byde på. Uanset om du er til golf eller strandture kan vi garantere, at her er noget for dig. En ferie i Nimes vil afslappe din krop og puste nyt liv i din kampgejst.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Nîmes – Montauban – Bordeaux Saint-Jean

Førerkabine tur fra Nîmes til Bordeaux Saint-Jean Tider 00:00 Nîmes 28:20 Montpellier Saint-Roch 43:28 Sète 1:08:30 Béziers 1:23:30 Narbonne 1:52:07 Carcassonne 2:33:50 Toulouse Matabiau 2:58:30 Montauban Ville Bourbon 3:38:00 Agen 4:07:30 Marmande Bordeaux

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Nîmes
clear sky
22.1 ° C
22.2 °
19.9 °
60 %
2.1kmh
0 %
tirs
33 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
31 °
lør
33 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nimes
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Nimes #iNimes #VisitNimes #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her