Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Norrköping

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Norrköping, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Norrköping

Norrköping, som af mange kaldes Lille Manchester, ligger ved en fjord som stammer fra Østersøen. Byen har fungeret som en havn i en længere periode og har primært fokus på stofindustrien. Den blev etableret som et fort og er flere gange blev brændt helt ned. Norrköping er dog altid blevet genopbygget og har hver gang opbygget mere indflydelse end før. Som et resultat af to brande på et tidspunkt i det 19. århundrede blev der etableret love som forbød bygningen af træhjem.

Hvis du er på udkig efter en oplevelse som er lidt anderledes end den gennemsnitlige turistferie men som stadig byder på fantastiske afslapningsmuligheder bør du overveje en ferie i Norrköping. Læs videre for at finde ud af hvad du kan regne med at lave under dit besøg!

Er der kaktusser i Norrköping?

Mange besøgende tager en tur til de grønne områder i Carl Johans Park – især om sommeren, når byen ser frisk og ny ud når man går en tur på græsset. En af de unikke egenskaber parken har at byde på er en kaktusplantage som plantes hvert eneste år. Der udstilles flere end 25.000 forskellige kaktusser på en unik måde som giver et godt indblik i byens personlighed.

Det næste sted i byen du bør udforske er Skt. Olai Kirken. Den originale kirke blev brændt ned i 1719 da russerne angreb byen, men den blev genopbygget i sten i 1766 og har modstået adskillige tragedier siden. Det perfekte sted at runde en sommerdag af er byens gratis udendørsbiograf som afholdes søndag og onsdag efter solnedgang. Biografen er meget populær, så tag et behageligt tæppe, en flaske vin, og nogle snacks med.

Verdens største dyrepark ligger i nærheden af Norrköping

Hvis du er taget til Norrköping med børnene eller bare elsker at se dyrene lege i et naturligt miljø bør du besøge Kolmarden Zoo og Safari Park. Hvis du ikke selv har bil med kan du drage fordel af den lokale busrute som kører direkte til dyreparken. Parken er en spændende oplevelse uanset hvor gammel man er og entrépriserne er yderst budgetvenlige.

En af landets bedste kunstmuseer ligger i Norrköping. Her kan du både se på de svenske fortolkninger af kubismebevægelsen og eksempler på moderne pionerer i museets permanente samling. Museet byder derudover også på en skulpturpark du kan gå igennem samt en unik samling af hvad der egentlig kun kan beskrives som ’oldtidens selfies’.

Er du klar på at besøge Norrköping? Byen har masser af byde på og livsglæden fosser simpelthen fra Queen’s Street ud til resten af byens gader. Der er masser af skjulte perler i Norrköpings gemte hjørner, så du vil uden tvivl kunne finde alt det du overhovedet kunne ønske dig. Norrköping er nok ikke på alles rejseradarer endnu, men det vil byen uden tvivl snart komme – så sørg for at rejse dertil inden det begynder at strømme ind med turister året rundt.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Norrköping
broken clouds
-17.8 ° C
-13.5 °
-19.8 °
85 %
0kmh
75 %
tirs
-8 °
ons
-0 °
tors
-0 °
fre
1 °
lør
1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
NORRKOPING
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Norrköping #iNorrköping #VisitNorrköping #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her