Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Nürnberg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Nürnberg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Nuremberg

Nürnberg er en af ​​de byer i Tyskland der har noget mørkt og tungt hængende over sig, rundt om i verden, på grund af byens historie. Oprindeligt var Nürnberg af ​​de centrale byer i det romerske rige, som tiden gik blev Nürnberg, desværre, også en af ​de centrale byer i det nazistiske imperium.

Meget af nazistiske propaganda blev udsendt til befolkningen i Nürnberg som de første. Efter at byen blev voldsomt ødelagt under Anden Verdenskrig på grund af dens betydning for den militære produktion, blev krigsforbryderprocesserne holdt i Nürnberg efter Anden Verdenskrigs afslutning.

I dag bærer byen stadig nogle af skaderne fra krigen, men er også blevet genopbygget for at afspejle tidligere tiders storhed.

Nyd udsigten fra slottet Nürnberg

Malerisk og med utrolige haver er en tur til slottet ofte beskrevet som en tur gennem tiden til middelalderen. Nürnberg slot er en fremtrædende del af Nürnbergs skyline, og er ofte det første sted, som besøgende kommer for at se på en tur til denne by. Et traditionelt bayersk slot i enhver forstand betyder, at man krydser en vindebro for at komme ind på slottet. Indenfor får du et glimt af hvordan de adelige levede i sus og dus.

Et besøg i Nürnberg Zoo er altid sjovt!

Ofte opført som en af ​​de bedste zoologiske haver i verden, har Nürnberg Zoo masser af dyr at beundre for børn (og voksne) i alle aldre! Zoo er omgivet af en smuk park og når du er kommet inden for får du chancen for at se alt fra delfiner og manater til et sjælden asiatisk næsehorn. For en eftermiddag ud med familien er en tur til Zoologisk Have absolut værd at investere i.

Neues Museum tilbyder en anden oplevelse

Mange af museerne i Nürnberg fokuserer på byens historie, både den gode og den dårlige side og dette af mange gode grunde. Alle museer er vel værd at besøge, da de giver et unikt perspektiv og tankevækkende kig på, hvordan byen har udviklet sig gennem århundrederne.

Neues Museum tilbyder et glimt af samtidskunst udviklet i byen. Udstillingerne i museet er måske ikke for alle, men udstillingerne er en utrolig refleksion af byens moderne udsigt.

Er du klar til at besøge Nürnberg? Nürnberg kan have en mørk historie, men fremtiden ser ud til at være utrolig lys. Genopbygget for at afspejle regionens historie, på mange måder føler Nürnberg sig som en by, der fungerer i dag som den har fungeret de sidste 300 år.

Med parker til at udforske, restauranter, der tilbyder førsteklasses menuer og masser af familievenlige aktiviteter, arrangementer og festivaler lægger denne by sin velkomstmåtte ud til dig og din næste ferie.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Nürnberg – Frankfurt am Main, IC

Førerkabine tur fra Nurnberg til Frankfurt am Main  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Nuremberg
light rain
20.3 ° C
21.8 °
20 °
81 %
2.6kmh
20 %
fre
22 °
lør
20 °
søn
26 °
man
27 °
tirs
18 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nuremberg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Nuremberg #iNuremberg #VisitNuremberg #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her