Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Odessa

Ukraine

#Ukraine Togrejser til Ukraine Find information og inspiration om togrejser til Ukraine på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Ukraine. Visit Ukraine   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Odessa, Ukraine

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Odessa

Ved bredden af ​​Sortehavet ligger Odessa, en juvel af en by der venter på dit besøg. Med rødder tilbage til det 15 århundrede og historiske påvirkninger fra både Europa og Asien er det et smukt bybillede med utrolige panoramaer. Et af de mest berømte bygninger i byen er Odessa opera og ballet teater der åbnede i 1810 og blev restaureret efter en brand i 1873. Her er der en bred vifte af forestillinger.

Potemkin trappen er et unikt vartegn der hæver sig over 142 meter men tilbyder en illusion om at den er endnu større. Øverst på trappen ligger hertug de Richelieu monumentet til erindring om byens første borgmester. I bunden af ​​trappen ligger havneområdet.

Gå tur på Deribasivska gaden for at nyde denne vidunderlige gågade. Fyldt med restauranter, caféer og barer er det et sted, hvor du kan slappe af og betragte livet på gaden. Primorsky Bulvar er et besøg værd hvis du vil kigge nærmere på den ikoniske arkitektur som Odessa er så kendt for.

Der er dejlige parker hvor du kan slappe af. Den ældste og bedste, Gorodskoy Sad, blev anlagt i 1803. Shevchenko Park blev grundlagt i 1875. Odessa giver dig mulighed for at nyde, hvad Sortehavet tilbyder, mens du omfavner ukrainske traditioner.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

UZ Ukrzaliznytsia

De ukrainske statsbaner UZ (Ukrzaliznytsia) Ukraine Website Tog i Ukraine De ukrainske jernbaner har et godt jernbanenet der forbinder de største og vigtigste byer, som overalt i østeuropa er...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Odesa
scattered clouds
-1.9 ° C
-1.9 °
-1.9 °
62 %
8kmh
35 %
tirs
-0 °
ons
1 °
tors
1 °
fre
1 °
lør
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ODESSA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Odessa #iOdessa #VisitOdessa #Ukraine #VisitUkraine

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her