Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Offenburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Offenburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Offenburg

Offenburg, hvilket bogstaveligt talt betyder ’Åben Borg’, har i mange år været en strategisk by takket være dens beliggenhed i Rhin-dalen. Uanset hvor du ser hen vil du kunne få øje på en vingård. Byen er fyldt med barokarkitektur og vandrestier. Det er meget populært at cykle i Offenburg, da ma der er mange brolagte stier som leder dig igennem områder med bindeværkshuse op til vingårdene.

Start din dag i byen ved Sonne. Det estimeres at dette hotel blev bygget i det 14. århundrede – i 1689 blev det dog rekonstrueret. Når solen skinner er det meget afslappende at sidde udenfor og nyde en kop kaffe. Herfra kan du se nogle af byens betagende bygninger fra mellem det 15. og 18. århundrede, såsom gymnasiet og ridderhuset. Midtbyens plads kaldes Fischmarkt og minder om noget du ville forvente at se i en tysk by i middelalderen. Salthuset, Løvespringvandet, og Hirsch Apoteket er nogle af pladsens primære attraktioner.

I Helligkors kirken kan du se en række bygninger hvoraf den ældste er fra det 13. århundrede. Kirkens skib er opdelt i tre gange, hver med en række søjler. Det høje alter er fra 1740 og kirkens højdepunkt er et renæssancekors fra 1521. Efter at have besøgt denne kirke bør du besøge ridderhuset, hvilket blev bygget i 1784 med det formål at være borgmesterens hjem. Nu til dags indeholder bygningen byens arkiver og et lille museum. Husk at medbringe behagelige sko når du tager på ferie i Offenburg – du vil blive belønnet med en fantastisk oplevelse. Du kan enten gå rundt eller leje en cykel; uanset vil du kunne slappe af på en helt unik måde… så længe du kan modstå byens fristende trådløse internet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Offenburg

Fischmarkt 2
77652 Offenburg

T: +49 77652 822000

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Offenburg
overcast clouds
3.8 ° C
4.7 °
2.9 °
84 %
4kmh
100 %
tirs
6 °
ons
4 °
tors
4 °
fre
3 °
lør
4 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Offenburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Offenburg #iOffenburg #VisitOffenburg #visitbawu #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her