Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Opatija

Kroatien

#Kroatien I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Opatija, Kroatien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Opatija

Turister har besøgt Opatija lige så længe, som byen har eksisteret. På de talløse restauranter langs øen riviera kan du smage de kroatiske retter, europæiske nationalretter såvel som orientalske retter.

Valget er op til dig, her kan du både få livré-klædte tjenere, som serverer i skæret af levende lys, eller opleve den rustikke atmosfære på en café ved vandet.  Ud over at besøge cafeer kan du underholde dig på åbne terrasser med dans, diskoteker og natklubber, eller du kan prøve lykken på kasinoet.

Desuden kan du gå til masser af koncerter, operaer, folk shows, teater-forestillinger og på udstillinger. Det er også muligt at gå på vandreture på bjerget Ucka eller i højlandet i nærheden af byen.

Hvis du vil opleve endnu mere, kan du tage på udflugt med organiseret tur, i egen lejet vogn eller med båd til nogle af de mange fantastiske steder, der findes her omkring:  Venedig, de eventyrlige Postojna-grotter, Pula,  alle de skønne steder i Istrien og langs Adriaterhvets kyst, for til sidst at vende hjem igen i Opatija.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Opatija Turistinformation

Vladimira Nazora 3
51410 Opatija

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

HZ Hrvatske željeznice

De kroatiske statsbaner HZ (Hrvatske željeznice) Strojarska  cesta 11 Zagreb Kroatien T: +385 1 3782 583 Website Tog i Kroatien De kroatiske jernbaner har ikke noget stort skinnenet, men der er fine...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Opatija
few clouds
24.5 ° C
26 °
22.1 °
68 %
1.4kmh
13 %
fre
25 °
lør
23 °
søn
26 °
man
24 °
tirs
22 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Togrejser og køreplaner
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #opatija #visitopatija #opatijafulloflife #Kroatien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her