Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Oradea

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Oradea, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Oradea

Oradea er en by på Rumæniens østlige sletter, der grænser op til Ungarn. Med sin perfekte beliggenhed i naturlige omgivelser er Oradea en af de få byer, der ser ud til at høre til landskabet, som den vokser, i stedet for at forsøge at ødelægge det.

Den moderne by kan spore sine rødder helt tilbage til det tolvte århundrede som et forskningssted for religiøs meditation, skønt arkæologiske fund daterer bosættelser i området helt tilbage til den neolitiske periode. Hvorfor bør folk besøge Oradea? Meget af byen fremstår i barok stil fra dens gyldne alder midt i det attende århundrede, og ligesom byen er gennemskåret af Crisul Repede, er der en unik tosproget kultur i Oradea.

Kirkerne i Oradea

På grund af dens status som oldtidssamfund, er der masser af kirker, der er vel værd at besøge, mens du går på opdagelse i Oradea. Dem, der virkelig udmærker sig fra resten er dog den Romersk-Katolske Katedral og Månekirken. Du kan nyde en orgelkoncert i Katedralen, som er inspireret af enkelt barokt design og i vide kredse betragtes som en af de smukkeste kirke i barok stil i hele Rumænien. Månekirken er baseret på ortodoks tradition of har stadig mekanik fra det attende århundrede, der følger månefaserne. Det ligger lige midt i Oradea, og er et smukt sted, hvor du kan tage et øjeblik til at nyde lidt sjælegranskende stilhed.

Fortet ved Oradea

Hvis du nogensinde har haft lejlighed til at komme på rundtur på nogle af de betondæmninger, der blev bygget på mange kystlinjer på grund af anden verdenskrig, så har du en spirende ide om, hvad du vil se på Fortet. I stedet for at være af beton, er de massive bunkere her lavet af sten og mursten. De er del af den gamle bys centrum, og der er mange vidt åbne områder og små damme, der giver det en afslappende atmosfære, på trods af, at det du ser er ældgamle krigsforberedelser. En fuld restaurering af området forventes færdiggjort i 2015, men vi kan forsikre dig om, at det stadig er et smukt sted at se i dag.

Oplev det autentiske Oradea på Lord’s Pub

En del af fornøjelsen, der er forbundet med at besøge enhver by, er at opsuge den lokale atmosfære. Du får det hele ind i et åndedrag, måske sammen med nogle få andre ting, på Lord’s Pub. Med udendørs siddepladser, indendørs charme, og Guinness på fad til rimelige priser, er et besøg her alletiders måde at ende dagen på, tilbringe en aften, eller bare slappe af et øjeblik, før det tager ud og ser Vulturul Negru.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Oradea
light rain
22.2 ° C
22.2 °
22 °
73 %
3.1kmh
0 %
fre
38 °
lør
33 °
søn
26 °
man
26 °
tirs
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ORADEA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Oradea #iOradea #VisitOradea #Romania #VisitRomania #Rumænien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her