Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Oslo

Norge

#Norge Togrejser til Norge Find information og inspiration om togrejser til Norge på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Norge. Visit Norway Norge er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Oslo, Norge

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Oslo

Oslo, som blev grundlagt lige omkring årtusindskiftet i det 11. århundrede, har spillet mange roller gennem historien. Det har været et centralt handelscentrum, sæde for den norske trone, og det har spillet en understøttende rolle i udviklingen af Skandinavien.

Efter byens ødelæggelse ved brand i det tidlige 17. århundrede, blev byen gendøbt Christiana, og bortset fra en ændring i stavemåden har den beholdt dette navn i over 300 år. Den er selve kernen af, hvad dette land er i dag og håber at være i fremtiden.

Planlægger du en tur til Oslo inden længe? Hvis du gør det, har vi samlet nogle forslag, du måske bør overveje at føje til din tur for at gøre den til en endnu mere mindeværdig oplevelse! Lad os kigge på det!

Oslos parker og fritidsområder er simpelthen bare flotte

En af de første ting, du bør overveje at gøre på en tur til Oslo er en simpel spadseretur gennem en af de mange parker eller åbne områder, der findes i denne by. En ”simpel spadseretur” er dog ikke ligefrem den rigtige beskrivelse af, hvad et besøg til en park som Frogner Park indebærer. Frogner Park er den største park i hele landet, og også en af de mest berømte, og den huser adskillige skulpturer, der er lavet af Gustav Vigeland.

Hvis du søger efter en park, der afspejler mere af byens tradition og kultur, så er Skt. Hanshaugen Park lige stedet for dig. Den ligger i centrum af byen oppe på en høj bakke, så den byder på en fantastisk udsigt over Oslo. Der er en svanedam, man kan nyde, bygninger fra de 18. og 19. århundreder, og en fantastisk udsigt over Oslo Fjord højst oppe fra.

Tag en tur tilbage i tiden på det Norske Folkemuseum

Hvad Norges folkelige kultur angår, kan man gå nogle hundrede år tilbage, eller man kan endda gå 1000 år tilbage, hvis man vil! Folkemuseet giver de besøgende et glimt af, hvordan livet var i oldtidens Oslo og har ansatte i folkedragter, der viser, hvordan man byggede, herunder stavkirker, og hvordan det var at være viking. Hvis du gerne vil have et dybere indblik i vikingernes liv, har Vikingeskibsmuseet tre skibe, der er blevet opdaget rundt omkring i landet.

Hvis du planlægger en længere tur, er der adskillige andre fantastiske museer, der er vel værd at besøge, afhængigt af din personlige smag. Den bedste af dem er Nationalmuseet, som indeholder og bevarer den landets største kunstsamling, mens den fremmer offentlig kunstbevidsthed. Munch Museet huser det berømte maleriSkriget, som er entreen værd i sig selv, mens man også kunne tage over til Kon-Tiki Museet og se Thor Heyerdahls Ra2 og kontiki.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Ål – Oslo med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Ål til Oslo med eftermiddags eksprestog Rute 00:00:20 Ål - Torpo 00:07:10 Torpo - Gol 00:17:04 Gol - Nesbyen 00:27:49 Nesbyen - Bergheim 00:39:49 Bergheim - Flå 00:52:44...

Bergen – Oslo med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Bergen til Oslo Rute Bergen Voss 1:06:00 Myrdal 1:56:30 Finse 2:28:45 Geilo 3:09:30 Ål ...

Oslo – Ål med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Oslo til Ål med nattog en flot midsommernat Rute 0:03:27 Oslo S - Tøyen 0:09:29 Tøyen - Grefsen 0:12:09 Grefsen - Nydalen 0:13:23 Nydalen - Kjelsås 0:15:17...

VY Norges Statsbaner

De norske statsbaner VY Gruppen (tidligere NSB, Norges Statsbaner) Schweigaards gate 23 Postboks 1800 Sentrum 0048 Oslo Norge +47 23 62 00 00 Website Tog i Norge Det norske jernbanenet er ikke blandt de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Oslo
moderate rain
19.6 ° C
19.8 °
19.2 °
88 %
1.6kmh
99 %
tirs
24 °
ons
23 °
tors
21 °
fre
21 °
lør
23 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
OSLO
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Oslo #iOslo #VisitOslo #Norway #VisitNorway #Norge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her