Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Osnabrück

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Osnabrück, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Osnabrück

Du kan finde Osnabrück i Tysklands Niedersachsen region ved den nordlige kant af Teutoburgerskoven. Byen ligger i Wiehengebirge, og blev oprindeligt grundlagt som en markedsplads, der lå ved siden af det bispesæde, der blev grundlagt af Karl den Store i det ottende århundrede. I løbet af det følgende århundrede, fik Osnabrück told- og møntprivilegier, og inden det tolvte århundrede, blev den opført som by.

Osnabrücks historie falder i samme tråd som andre middelaldersamfund, der blev berørt af følgevirkningerne af hekseri. Heksejagter, der svarer til historierne om Salem, var almindelige i Osnabrück i næsten et århundrede på grund af reformationen og de religiøse krige. Over 270 kvinder døde ved at blive brændt på bålet. Osnabrück har måske nok haft en mørk historie, men fremtiden er ganske lys! Hvis du planlægger et besøg til denne by inden for den nærmeste fremtid, er her nogle få ideer til at få din rejse godt i gang.

Heger Tor er bemærkelsesværdigt imponerende!

Dit først stop i Osnabrück vil sandsynligvis være Heger Tor eller Hegerporten. Der var op til flere soldater fra denne by, der kæmpede i slaget ved Waterloo i 1815. Denne port står til minde om disse soldater og stenarbejdet i buegangen og de majestætiske søjler leder tanken hen på tidlig græsk eller romers arkitektur.

Efter et besøg til dette monument, kan det altid anbefales at se Bucksturm, som er byens ældste tårn. Det var i sin tid en del af de gamle mure, og det var det sted, hvor folk der blev taget til fange for hekseri, var fængslet før deres retssag og henrettelse. Spøgelserne synes at hjemsøge væggene i dette tårn, hvilket fremgør af de kuldegysninger og den gåsehud man føler, når hårene står op i nakken på en, jo nærmere man kommer til stedet.

Endnu en enestående arkitektonisk del af Osnabrück er Ruwe springvandet, der blev bygget i 1985 til ære for byens 1200-års fødselsdag. Du vil finde den på et lille torv, og skønt man nemt kunne overse springvandet, hvis det ikke var for grunden til, at den blev bygget, siges det at hvis man ønsker her, vil ønsket gå i opfyldelse på et eller andet tidspunkt i ens livstid.

Hvad kan man lære fra en ældgammel slagmark?

Et af de bedste museer inden for Niedersachsen området er Kalkriese Museet, der ligger på slagmarken ved Teutoburgerskoven. I dette oldtidsslag, lykkede det Arminius at forene de forskellige germaniske stammer og besejre den fremrykkende romerske hær. Skønt hans indflydelse til sidst blev undermineret, efter han led nederlag til Germanicus, for langt om længe at blive myrdet af sine rivaler, standsede denne ene sejr romernes samordnede indsats for at erobre regionen, og den var starten på foreningen af det tyske folk.

Den gamle by i Osnabrück er også et vidunderligt sted at gå sig en afslappet tur. Gaderne er smalle og mange af bygningerne daterer tilbage til middelalderen. Der er en del skjulte perler at finde, så tag dig god tid, snup en varm kop kaffe på en dag med frisk vind, og nyd den oplevelse denne by så gerne vil tilbyde dig. Måske vil du se det 45-meter lange maleri, der hedder “Gladiator 2000”, som blev malet i 1986 af Nicolae Covaci.

Hvis du befinder dig i byens centrum, kan vi også foreslå at købe nogle godbidder fra Leysieffer. Denne chokoladefabrikant har hovedkvarter midt i byen og byder også på flere andre konditorvarer. Bed om en rundvisning og masser af smagsprøver!

Hvorfor ikke besøge en af verdens højeste kirker?

Katharinenkirche i Osnabrück blev bygget i det trettende århundrede, og er ofte opført som en af byens vigtigste seværdigheder. Der er et antal engagerende og interaktive statuer på gangstien, der fører op til kirken, som tårner sig op over resten af byen. Triumfkors gruppen i kirken daterer tilbage til 1250 og de apostle, der er på søjlerne i kirkeskibet blev lavet i det sekstende århundrede.

Haseuferweg er også det perfekte sted at gå en tur, hvis du besøger Osnabrück. Du kan spadsere lige langs med floden, der flyder ned gennem bymidten omkring to kilometer i alt hver vej, hvis du har lyst. Udsigterne er fremragende og gangstien vil sno sig gennem mange af byens centrale områder, som du ikke bør gå glip af. Tag en, du elsker, ved hånden og nyd en aftentur i solnedgangen!

Der er også et antal bindingsværkshuse, der har klaret sig igennem de omfattende bombninger i Anden Verdenskrig i Osnabrück. Tag dit kamera med, når du tager rundt i byen for at se seværdighederne, og fokus især på Hackenstrasse, hvis du gerne vil ud og handle. Glem ikke de søde engle, der findes på Hotel Walhalla!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Osnabrück Turistinformation

Bierstrasse 22 – 23
49074 Osnabrück

T: +49 0541 323 2202
F: +49 0541 323 2709

www: Website Link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Osnabrück
few clouds
20.6 ° C
21.5 °
19.8 °
77 %
3.5kmh
14 %
tirs
30 °
ons
28 °
tors
27 °
fre
27 °
lør
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Osnabruck
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Osnabrück #iOsnabrück #VisitOsnabrück #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her