Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Ostrava

Tjekkiet

#Tjekkiet Togrejser til Tjekkiet Find information og inspiration om togrejser til Tjekkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tjekkiet. Visit Czech Republic Det...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Ostrava, Tjekkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

 

Visit Ostrava

Når man tænker på Ostrava, er det første, man ser for sit indre øje, de farverige bygninger og store tove, der har gjort denne tjekkiske by berømt verden over.

Byen blev bygget på grund af kulreserver i området, hvilket også gjorde den til et af midtpunkterne for landets industri. Under den sovjetiske æra, var det en stærkt forurenet by på grund af den omfattende industri, og selv om det er blevet meget forbedret med årene, betragter man stadig Ostrava som en af de mest forurenede byer i EU.

Du skal ikke lade dette afskrække dig fra at besøge denne vidunderlige by i fremtiden! Ostrava venter med åbne arme for at give dig en dejlig ferie. Her er bare et glimt af, hvad man kunne forvente af et besøg her.

Der er steder i Ostrava, der er helt uforlignelige

Fordi minedrift har været en vigtig komponent i byens vækst, er det forståeligt, at mange af seværdighederne i Ostrava ville være baseret på denne industri. En del af dem er noget helt særligt inden for Tjekkiet, herunder Michal Minen, Minemuseet, og det Lavere Vitkovice område. Disse kan betragtes som tekniske seværdigheder, men de vil gøre dit besøg til denne by bedre.

Du kan også komme ud for, at et antal mennesker har en tendens til at strømme til et bestemt område i byen hele tiden. Det sted, de tager til, hedder Stodolni Street, som rent faktisk er en samling gader der ligger lige i nærheden af bymidten. Dette sted er centrum for byens natteliv, og der er et antal barer og klubber, der er fyldt hver nat.

Som historisk monument, giver det silesiske Ostrava Slot et klassisk indblik i, hvad de arkitektoniske elementer i regionen var i de tidlige år. Selve slottet blev bygget sidst i det trettende århundrede, og det ligger ved sammenløbet af to floder i området. I det sekstende århundrede blev et gotisk slot bygget på området, men det nedbrændte i 1872.

Hvad har Ostrava ellers at byde på?

For et familievenligt sted at besøge, har Ostrava Zoo nogle få muligheder, I kan nyde sammen. Den blev officielt åbnet i 1951, og havde da kun 8 dyr, hvoraf 5 var fasaner. Nutidens zoo er lidt større og tilbyder dig 230 dyr, du kan interagere med. Der er en børne-zoo på området, og deres mest populære beboer er en 3 år gammel elefant ved navn Rashmi, der er født i zooen.

For et sidste stop, kan du tage dertil, hvor alle andre er i weekenden i Ostrava og selv opleve Ema Slaggebjerg. Okay – det ligner ganske vist en kæmpe bunke jord, men det er en kæmpe bunke jord med ild i og tilbyder spontane tændinger. Den er 82 hektarer stor og producerer sjældne mineraler og noget unik flora og fauna. Sørg bare for at holde dig til de afmærkede stier, så du ikke spontant går op i lys lue!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CD České dráhy

De tjekkiske statsbaner CD (České dráhy) Nábřeží Ludvíka Svobody 1222 110 15   Praha 1 Tjekkiet Website Tog i Tjekkiet De tjekkiske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at du...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Ostrava
clear sky
20.4 ° C
25.1 °
20.2 °
93 %
1.5kmh
0 %
fre
35 °
lør
29 °
søn
18 °
man
16 °
tirs
14 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
OSTRAVA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Ostrava #iOstrava #VisitOstrava #CzechRepublic #VisitCzechia #Tjekkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her