Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Oulu

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Oulu, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Oulu

Oulu, som ligger langs Finlands nordlige kyst, er en smuk by, der byder på masser af sjove og interessante seværdigheder og aktiviteter, uanset hvad tid på året, det måtte være.

Det er et sted, hvor der tilfældigvis finder meget videnskabeligt arbejde sted, og det er en af verdens mest nordlige byer, men det er også et sted, hvor man kan finde meget varme og hygge. Intet besøg til Finland er fuldendt uden et stop her, så sørg for at planlægge dit besøg i dag med nogle af disse ideer, så du selv kan opleve det obligatoriske Oulu!

Find dig til rette i Nallikari

Det kan godt være, at Oulu er en af verdens mest nordliggende byer, men det betyder ikke, at skolen ikke skinner om sommeren og gør det varmt. Hvis du vil nyde de solrige date og nyde nogle varme stråler, er sandstranden i Nallikari det perfekte sted at tilbringe en eftermiddag. Den ligger i et turistområde med et spa hotel, der meget passende hedder “Eden,” så du skal regne med, at det er overrendt. Men til gengæld vil du få chancen til at nyde nogle kølige bølger, varmt sand, og adgang til alle de faciliteter, du kunne få brug for.

Efter at have tilbragt lidt tid med at solbade i Oulu, vil du sikkert være klar til at gå på opdagelse i andre dele af området. Vi anbefaler at tage ud til det gamle observatorium i Linnansaari. Det blev bygget i 1875 oven på ruinerne af det gamle Oulu slot, som var en fæstning fra det sekstende århundrede, der blev bygget til at beskytte byen. Det blev nedbrændt af russerne først i det attende århundrede, og lynet tog sig af resten, da det slog ned i nogle krudtlagre på stedet. Der er en fin udsigt, så sørg for at tage kamera med!

Mannerheim Park er smuk på alle årstider!

Et af de bedste parkområder i Oulu er Mannerheim Park. Det er et yndlingssted for de lokale og det perfekte sted at slentre en tur på en varm… eller kølig dag! Der er et smukt centralt springvand, der er lavet af lokal granit, der løber med vand om sommeren, og der er masser af bænke at sidde på, så du bedre kan nyde byen. Hvis du er sulten, er der en grillbar på stedet, og børnene vil elske parken, for der er en dejlig lejeplads med masser af aktiviteter.

Mange ender med at besøge Rotuaari på et eller andet tidspunkt under deres besøg til Oulu, og af gode grunde. Det er den byens primære fodgængerområde og det sted, hvor mange af de butikker og restauranter, du vil nyde, tilfældigvis ligger. Der er masser af åben plads, siddepladser, hvis det er det, du vil have, og masser a muligheder for at gå på opdagelse efter en skjult perle eller to.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Oulu
clear sky
9 ° C
9.1 °
8.3 °
70 %
2.6kmh
0 %
man
10 °
tirs
9 °
ons
10 °
tors
10 °
fre
9 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
OULU
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Oulu #iOulu #VisitOulu #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her