Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Pamplona

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Pamplona, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Pamplona

Takket være San Fermin festivalen har så godt som alle hørt om denne fantastiske spanske by på grund af det årlige tyreløb. Byen ligger lige ved kysten til Atlanterhavet nær grænsen til Frankrig og har været en by, der har set meget historie komme og gå.

Pamplona tjente engang som vinterlejr for den romerske general Pompejus, mens han kæmpede mod Sertorius i året 75 f.Kr., og han betragtes ofte som byens grundlægger. Hvad enten du ønsker at se de gamle steder udforske de moderne sider, denne by har at byde på, er der ingen tvivl om, at du vil få en vidunderlig ferie.

Planlægger du et besøg til Pamplona inden for den nærmeste fremtid? Selv om du bare kommer for at løbe med tyrene, er der nogle få andre unikke muligheder denne by har at byde på. Lad os se på det!

Der er nogle smukke parker i Pamplona…

Noget af det mest bemærkelsesværdige ved denne by er den vægt, der er blevet lagt på at skabe brugbare offentlige grønne områder. Til det formål er der et antal parker, hvor det er det vel værd at spadsere en tur på en smuk eftermiddag, nogle af hvilke daterer tilbage til det 17. århundrede. Den bedste af dem alle sammen er Taconera Park, som har et antal parterrehaver, du kan udforske, mens du går rundt på de brede stier. Med det barokke islæt vil du føle dig som om, du er gået langt tilbage i tiden!

Hvis du ønsker at gå gennem Pamplonas nordlige sektioner, kan vi anbefale dig at tage nogle få øjeblikke til at nyde alt, hvad Media Luna Park har at byde på. Den er specielt beregnet til, at besøgende kan få set sig omkring, så gå dig en tur og nyd oplevelsen. Yamaguchi Park er også en af de bedste små parker, der ligger spredt ud i byens nabolag og du vil nyde den lille japanske gade, der er meget velholdt.

Mange af de vigtigste seværdigheder kommer fra religiøse højborge

Som tiden gik i Pamplona i Middelalderen, blev fokusset på religion en top prioritet inde i byen. På grund af dette fokus vil man i dag finde et antal fremragende kirker og andre religiøse bygninger, der daterer så lang tilbage som til det 14. århundrede. Det bedste eksempel på dette er Santa Maria la Real Katedralen, som blev bygget på fundamenterne af to andre kirker, der stod på stedet. Middelalderkongerne af Navarre blev en gang for længe siden kronet inden for disse mure, og udgravninger omkring området har afsløret gader og bygninger fra det første århundrede f.Kr.

Militær arkitektur har også haft stor indflydelse på Pamplonas gader, som man kan se på det hjem fra det 14. århundrede, der i flere århundreder blev brugt til at huse Revisionsretten. Der er også et antal utrolige broer fra middelalderen, som man kan se, herunder Magdalena og San Pedro broerne. Når alt kommer til alt er alle seværdighederne storslåede og de vil gøre dig bevæget på helt deres egen måde.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turismo de Navarra

Calle Navarrería 39, 2ª planta
31001 Pamplona
Navarre

T: +34 848424640

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Pamplona
overcast clouds
16 ° C
16.7 °
16 °
82 %
4.6kmh
100 %
fre
26 °
lør
32 °
søn
25 °
man
25 °
tirs
16 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Pamplona
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Pamplona #iPamplona #VisitPamplona #Navarre #Navarra #NavarraDeFoto #Spain #VisitSpain #Spanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her