Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Paris

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Paris, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Paris

På en storbyferie i Paris vil du med garanti opleve en tur fyldt med lækker mad, noget af den bedste sightseeing i verden, og så meget kunst og kultur, at du kan besøge byen hvert år og stadig ikke nå at opleve det hele. Paris ligger kun et par timers flyrejse fra Danmark, og du kan rejse til Paris hele året rundt. Se efter de nyeste modetendenser, nyd fortovscaféerne og om sommeren kan du nyde det i solen. Besøg museerne om specielt om efteråret, og gå ikke glip af julemarkederne om vinteren.

Aktiviteter i Paris

Rejser til Paris er noget af det mest populære i verden når det komme til miniferier, ikke mindst på grund af de ikoniske seværdigheder, det verdensberømte køkken og de luksuriøse parker og haver. Paris ligger i et område omgivet af bjerge hvor det højeste punkt er bakken på Montmartre, der er domineret af den storslåede Sacre Coeur-kirke. Gennem centrum af Paris, fra øst til vest, løber den berømte flod Seinen. Floden er et ideelt pejlemærke, der gør det nemt at finde rundt under dit ophold i Paris.

Nord for Seinen ligger området kendt som Rive Droite, “højre bred”, hvor du kan besøge seværdigheder som Tuileries-haverne, Triumfbuen og Champs-Elysees, den mest berømte boulevard i Paris. Rive Droite er også hjemsted for de mest livlige områder af Paris. Bastille, elsket af de lokale for sine caféer og barer, Le Marais med sine trendy butikker, og Les Halles, hvor smarte unge mennesker og byboere hænger ud. Rive Gauche, “venstre bred”, er heller ikke blottet for ikoniske seværdigheder. Rejser til Paris vil ikke være det samme uden en tur op i toppen af Eiffeltårnet eller en slentretur rundt i Saint-Germain des Pres, byens kulturelle midtpunkt.

Hvornår skal du tage til Paris

Paris’ kamæleonagtige karakter er det, der gør byen så tiltrækkende for turister. Par, der gerne vil på en romantisk ferie til Paris, kan drage fordel af de mange romantiske restauranter, haver og udsigten fra Eiffeltårnet. Gæster, der ønsker at lære mere om fransk kultur, vil nyde dens mange museer med Louvre, Rodin Museum og reklamemuseerne som de mest berømte. Du kan også se frem til den raffinerede kogekunst når du rejser til Paris. Der organiseres gastronomiture i byen, og der kan købes fantastisk bagværk og snacks i byens mange gourmetbutikker og konditorier.

Modeelskere bør besøge området ved Champs-Elysees, hvor butikkerne Chanel, Dior og Louis Vuitton ligger, og de verdensberømte butikker som Galeries Lafayette, Le Bon Marche og La Samaritaine vil være steder du ikke kan undgå.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Paris Turistinformation

25 Rue des Pyramides
75001 Paris

Tel: +33 1 49 52 42 63

www: website link

Tourisme Ile-de-France

APST – 15 Avenue Carnot
75017 Paris

T: +33 (0) 1 73 00 77 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Paris
mist
3 ° C
4.3 °
0.3 °
90 %
0.9kmh
100 %
tors
9 °
fre
9 °
lør
11 °
søn
9 °
man
6 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Paris
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Paris #iParis #VisitParis #visitparisregion #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her