Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Passau

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Passau, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Passau

Det siges at alle før eller siden kommer gennem Passau på deres rejse gennem livet. Igennem århundreder har konger, kejsere og købmænd har alle fundet vej hertil for at overnatte. Dundyner, simpel halm eller endda en plet på jorden gjorde det muligt at opleve denne by førhen. Nutidens Passau tilbyder moderne indkvartering og garanteret behagelige nætter hver eneste gang.

Denne ”by ved de tre floder”, der ligger ved sammenløbet af Donau, Ilz og Inn, byder på en barok atmosfære, der fremhæves af de grønne kupler på Skt. Stephans Katedral. De fleste af seværdighederne i Passau kan findes i den Gamle By, men promenaderne ved loden og romantiske veje, der strækker sig gennem byen, tilbyder de besøgende talrige muligheder for at designe deres egen unikke oplevelse. En afslappet spadseretur, kulinariske nydelser og akustisk geni venter alle sammen bare på at blive fundet.

Fordi floderne giver Passau liv, er en guidet tur langs Donau en mindeværdig oplevelse for alle besøgende. Donau har været vidne til salthandlere, der fragtede varer til Orient før i tiden, og i dag forbinder den byen med den Europæiske handel. Krydstogter på floden afgår dagligt for at give et enestående perspektiv på byen.

Byen, der stadig er fyldt med ungdom på trods af sin alder, kabaret og et blomstrende kunstnerliv, bliver i forening med det smukke bybillede til en dejlig oplevelse. Alt hvad man nogensinde kunne ønske sig, kan man finde i Passau.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Passau

Stadt Passau
Rathausplatz 3
94032 Passau

Tel.: +49 08 51 95 59 80
Fax: +49 08 51 3 51 07

www: Website Link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Passau
overcast clouds
-0.7 ° C
1.1 °
-2.1 °
92 %
2.4kmh
100 %
tors
4 °
fre
3 °
lør
6 °
søn
6 °
man
1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Passau
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Passau #iPassau #VisitPassau #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her