Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Peenemünde

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Peenemünde, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Peenemünde

Peenemünde ligger på Usedom øen i Østersøen. Byen er kendt for sit, under 2 verdenskrig, at være hjemsted for forskningscenter, som blandt andet hjalp med udviklingen af den første funktionelle raket ved navn V-2. Realiseringen af denne milepæl mindes i byen med et museum omkring raketforskning og raketter. Byen byder på utallige unikke udforskningsmuligheder.

En tur på det historiske museum

Dette museum åbnedes på kraftværket for det forhenværende militær teststed i 1992 og byder nu til dags på udstillinger om blandt andet V-1 og V-2 raketterne som udvikledes under 2. Verdenskrig. Museet er del af European Route of Industrial Heritage. Derudover byder det også på et ubådsmuseum som du frit kan udforske på egen hånd.

Ophold i en autentisk bådkabine

Der findes land- såvel som vandbaserede bådkabiner på Halbinsel hotellet i Peenemünde, så der er masser af unikke opholdsmuligheder at vælge mellem. Bådene tilbyder gratis internet, hvilket er en fordel for dem som ikke kan overskue at skulle give afkald for forbindelsen med omverden.

En eftermiddag på Phenomenta Peenemünde

Phenomenta er et af de moderne videnskabsmuseer som er fyldt med praktiske eksperimenter. Det er teknisk set udviklet til børnefamilier, men det faktum bør ikke forhindre voksne i alle aldre i at nyde museet på egen hånd. Her kan du hurtigt tilbringe en underholdende eftermiddag.

Udover solskin og smukke strande byder Peenemünde også på fantastiske udforskningsmuligheder. Planlæg dit besøg så snart som muligt. Du vil umuligt blive skuffet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Peenemünde

Historisch-Technisches Museum Peenemünde GmbH
Im Kraftwerk
17449 Peenemünde

T: +49 (0) 38371 505 0
F: +49 (0) 38371 505 111

www: website link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Peenemünde
overcast clouds
27.1 ° C
27.1 °
27.1 °
73 %
4.7kmh
100 %
tors
27 °
fre
23 °
lør
20 °
søn
22 °
man
22 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Peenemunde
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Peenemünde #iPeenemünde #VisitPeenemünde #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her