Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Perpignan

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Perpignan, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Perpignan

Selvom byen teknisk set stammer fra romertiden er det generelt indforstået, at moderne Perpignan først blev etableret omkring det 10. århundrede.

Byen befinder i den sydfranske tange mellem Middelhavet og Atlanterhavet, samt tæt på den spanske grænse. Denne geografiske placering har medført, at byen er hjemsted for en vidunderlig blanding af de unikke kulturer og traditioner i Spanien og middelhavsområdet generelt.

Er Perpignan virkelig universets centrum?

Dali betragtede Perpignan som et af de mest idéinspirerende steder når det gjaldt hans kunst og af denne grund besøgte han ofte byen. Alle hans bedste idéer ramte ham når han sad på byens togstation, så det var hans personlige mening, at det var universets centrum. Selvom Perpignan ikke ligefrem er den største by i verden vil du opleve, at dens historiske betydning rækker langt udover det faktum, at alle skiltene står skrevet på fransk såvel som catalansk.

Et af de bedste eksempler er Chateau de Salses. Det virker på en måde ironisk, at Chateau er sådan en engagerende attraktion, når formålet med bygningen var at beskytte byen mod fjendtlige styrker. Udsigten fra de højeste vægge er noget helt for sig selv og selve Chateau byder på et væld af overraskelser som du næsten bliver nødt til at se for dig selv. Der er tale om en kort dagstur, men et besøg er hele indsatsen værd.

Hvad med at deltage i en unik festival?

I nogle kulturer er det forbudt at tage billeder, da det menes, at fotografier fanger en del af den fotograferede persons sjæl for evigt – men i Perpignan afholdes der hvert år en fotojournalisme festival, hvor nogle af årets pragteksemplarer på fotografi tilgængeliggøres for offentligheden. På festivalen vil man som regel få mulighed for at snakke med fotograferne om de fotografier de vælger at udstille. Udstillingerne er gratis men afholdes forskellige steder rundt omkring i byen. Derudover byder festivalen også på diskussionspaneler, som ofte er gratis for det offentlige.

Perpignan er derudover også hjemsted for Guitares au Palais festivalen som afholdes i den sidste weekend i august hvert år. Festivalen er baseret på akustiske guitartraditioner, men alligevel vil du blive mødt med alternativ og popmusik. Guitares au Palais afholdes på Mallorcas Palace of the Kings, hvilket er en attraktion som i sig selv er et besøg værd, uanset om det er for at deltage i festivalen eller ej.

Perpignan er sikkert langt fra den største by du nogensinde vil besøge, men byen er ikke mindre fantastisk af den grund. Med dens placering i nærheden af Middelhavet og Spanien vil du kunne mærke byens hjerteslag. Der er masser af forskellige køkkener at udforske, lokale såvel som internationale, samt utallige skjulte perler som vil berige dit liv med skatte du vil sætte pris på hele livet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Perpignan
clear sky
21.9 ° C
22.1 °
21.1 °
56 %
8.2kmh
0 %
fre
29 °
lør
33 °
søn
32 °
man
31 °
tirs
23 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Perpignan
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Perpignan #iPerpignan #VisitPerpignan #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her