Indhold: Om, Godt at vide, Togtider, Togbillet, Interrail, ForumsSoMe, eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

Oplev landet på en togrejse

Rejser med tog bliver mere og mere populære

Info

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Godt at vide om togrejser

Her finder du information om togrejser, billetpriser, køreplaner, Interrail og andre nyttige informationer

De polske statsbaner

Polskie Koleje Państwowe S.A.
Centrala
Al. Jerozolimskie 142A,
02-305 Warszawa

Website

Tog i Polen

I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten enhver afkrog af Polen med toget. Polen er, som det meste af det østlige europa, stadig et meget billigt land at rejse i.

De vigtigste togforbindelser du kan vælge imellem i Polen er:

Fjerntogs trafik 

EIP (Express InterCity Premium) er tog i den nationale fjerntrafik, herunder højhastighedstoget “Pendolino” der hovedsageligt forbinder Warszawa, Gdansk, Wroclaw, Kraków og Katowice. Der er reserveringspligt i disse tog.

EIC (Express InterCity) er tog i fjerntrafik, herunder også Berlin-Warszawa Express. Matriellet er klimatiserede vogne og der er normalt salgsvogne / restaurantvogn med. Der er reservationspligt i disse tog.

IC (InterCity) er tog i fjerntrafik med klimatiserede vogne, standser ved lidt flere stationer end EIC togene, for det meste er der salgsvogn / restaurantvogne med. Der er reservationspligt i disse tog.

TLK (Twoje Linie Kolejowe) er fjerntrafik togforbindelser, TLK togene køres ofte med lidt ældre matriel, til gengæld er billetpriserne utroligt fordelagtige

EN (EuroNight) er internationale nattogs forbindelser

Lokal og Regional tog (Przewozy Regionalne)

R (Regio) er lokaltog der normalt standser ved alle stationer

R+ (RegioPlus) er lokaltog der standser ved færre stationer end Regio togene

IR (InterRegio) er regionale hurtigtog der kun standser ved større stationer

RE (RegioEkspres) er regionale hurtigtog der kun standser ved større stationer, togene er med nyere matriel end IR tog.

Vigtige togskifte knudestationer

Som togturist er der nogle stationer der er gode at huske, her finder du landets vigtigste stationer for togskifte mellem fjerntog / internationale togforbindelser

Togforbindelser og rejsetid

Her finder du mere information om togforbindelser og rejsetider

Er der direkte tog til Polen ?

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Polen, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. Du skal regne med at skulle skifte tog i Hamburg og Berlin. Fra Berlin er der videre togforbindelse til større polske byer.

Andre forbindelser til Polen

Hvis du ikke kan finde togforbindelser er der flere forskellige muligheder for at komme til Polen og påbegynde togrejsen fra en station i Polen.

Færge til Polen. Fra Ystad kan du tage med Polferries eller Unity Line til Swinoujscie, begge færgeselskaber sejler flere gange dagligt. Fra Karlskrona kan du komme med Stena Lines færge til Gdynia to gange dagligt. Kommer du fra Bornholm kan du komme med færge fra Neksø til Kolobrzeg (sæsonbetonet sejlplan)

Bus til Polen. Flixbus tilbyder flere daglige afgange med forbindelse til en række polske byer.

Fly til Polen. Der er en lang række flyselskaber, også lavpris flyselskaber, der flyver fra Danmark til f.eks Warszawa, Gdansk, Szczecin, Krakow, Wroclaw og Poznan

Hvor lang er togrejsen til Polen ?

De hurtigste togforbindelser fra København til Warszawa er på cirka 15 timer.

Togrejse køreplan til Polen

Hvis du vil foretage rejsen med tog fra Danmark til Polen anbefaler vi at du benytter dig af de tyske jernbaners (DB) køreplan system der dækker hele Europa, vi syntes at det er de mest komplette og brugervenlige system. Gå til DB køreplans sider her.

Billetpriser og tilbud

Her finder du mere information om billetpriser og tilbud på rejser

Hvor køber du togbillet til Polen ?

Togrejser i Polen foregår med de polske statsbaner, PKP. Du kan på deres website som er på polsk og engelsk købe togbilletter, bestille pladsbillet og du kan se køreplaner og togforbindelser alt sammen kan du også vælge at klare ved at installere en app.

Hvad koster togbillet i Polen ?

Billetpris fra Danmark til Polen

Du kan Se priser og bestille din togbillet til Polen online. Du kan købe din togbillet til Polen på website online her

Pris for togbilletter i Polen

Hvis du vælger at starte togrejsen i Polen kan du f.eks se billetpriser og købe billet via de polske jernbaners website, eller via polske jernbaners app. Her kan du online købe og betale din togbillet og få den på din mobiltelefon. Download app fra PKP

Tilbud og rabat på togrejser til Polen

De polske jernbaner har flere forskellige tilbud og rabatordninger. Nogle er faste tilbud hvis du f.eks rejser uden for myldretider og på specielle dage. Der er også ofte gode tilbud i forbindelse med specielle arrangementer. På togselskabets website og på app kan du altid se hvilke aktuelle tilbud der er gældende. Se mere om rabatter ved togrejser i Polen på PKP website her

Interrail og Railpass

Her finder du mere information brug af Interrail og andre typer af Railpass

Gælder interrail i Polen ?

Du kan rejse på interrail i Polen. For mere uddybende information om gyldighed og priser på interrail billet kan du se information på dansk på website her. Du kan finde endnu mere uddybende information interrail rejser på engelsk på website her.

Togrejse forum og grupper

Herunder kan du finde links til togrejser og grupper på sociale medier

Facebook togrejse forum

Se med på Facebook på siden her.

Vi har lavet en facebookside hvor du kan dele erfaringer om togrejser med andre interesserede. Her kan du deltage i debat, spørgsmål og svar om togrejser, interrail, rabatter og spændende tilbud.

Togrejser i Polen på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her