Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Ploiesti

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Ploiesti, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Ploiesti

Ploiesti er en by der perfekt for de der elsker at vandre gennem en hyggelig by. Byen er beliggende lidt nord for Bukarest og en af ​​de bedste oplevelser som du finder her er en koncert med det lokale filharmoniske orkester, bedømt som en af ​​de bedste nationen har at tilbyde.

Ploiesti tilbyder adskillige monumenter og bygningsværker at udforske, fra det kulturelle til det arkitektoniske. En unik mulighed for at udforske er urmuseum som indeholder en samling der blev sammensat af Nicolae Simache. Hvis du besøger kunstmuseet kan du se en samling der blev sammensat af Quintus-familien. Og hvis du besøger Hagi Prodan museet finder du elementer af gammel rumænsk arkitektur på ejendommen.

Et fantastisk neorenaissance slot er også en af de ting du skal opleve under et ophold i Ploiesti. Peles slottet beliggende i Karpaterne blev bygget i slutningen af ​​det 19 århundrede. Slottet fungerede som kongefamiliens hjem indtil 1947. Med 168 værelser fyldt med glasmalerier og krystalkroner har næsten hvert værelse et dedikeret tema. Sæt dig i entréhallen for at se udskæringerne i valnøddetræ, basrelieffer og adskillige statuetter.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Ploieşti
clear sky
18.8 ° C
22.5 °
18.2 °
63 %
2.2kmh
0 %
fre
33 °
lør
34 °
søn
34 °
man
33 °
tirs
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PLOIESTI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Ploiesti #iPloiesti #VisitPloiesti #Romania #VisitRomania #Rumænien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her