Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Plovdiv

Bulgarien

#Bulgarien Togrejser til Bulgarien Find information og inspiration om togrejser til Bulgarien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Bulgarien. Visit Bulgaria Mens mange...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Plovdiv, Bulgarien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Plovdiv

Med en historie der strækker sig mere end 6000 år er Plovdiv en af verdens ældste byer. Placeret ved kysterne af Maritsa floden er denne by blevet kaldt flere ting gennem historie, men alligevel har den altid været et centrum for økonomisk udvikling.

Med en Romersk kloakering og et avanceret vandsystem der blev beskyttet med en dobbel-mur, kan vigtigheden af denne by ikke underdrives. Det der gør Plovdiv unikt er, at de mange ruiner er i god stand og derfor er der meget mere som man kan udforske i den oldgamle by.

Det romerske teater

Som en af de få romerske teatre der er i fuld stand i dag, gør denne tur til Plovdiv det værd. I modsætning til andre ruiner kan man i denne udforske, stå på scenen og nyde historien af stedet. Mange af ruinerne i Plovdiv kræver betaling for at komme ind, men dette er af fem andre steder som man kan komme ind i for en mindre pris, som en del af en pakke. Koncerter spilles stadig inde i dette teater, næsten 2000 år efter dens skabelse, hvilket er fantastisk. Om natten lyses søjlerne majestetisk op, et minde om romersk historie som du vil elske at have.

Udforsk Philippopolis

Hvis vi fortsætter med det romerske tema, er der ved siden af Den Gamle By i Plovdiv et kvarter af byen kendt som Philippopolis. Byen, som originelt blev bygget på syv bakker, vil ikke være så tilgivende over får dig hvis du går her, men præmien for det vil være fantastisk. Musik spilles ofte inde i kvarteret og området er for nyligt blevet sat i stand for at kunne velkomme flere besøgere igen. Det er et mindre teater en det forrige, men når man også tænker på besøget i Den Gamle By, er det en dag du vil elske… men blive træt i kroppen af!

Kom ud af byen!

Hvis du ikke har noget imod en kort udflugt, så burde turen til Assens fæstning være på dit skema hvis det er din første tur til Plovdiv. Med en fantastisk udsigt til dalen nedenunder, får du chancen for at udforske dine omgivelser. Slottet er intakt, men for at beholde det sådan er det ikke tilladt at gå ind i ruinen, som ved andre steder. Men hvis du lader en tour-guide lede dig rundt vil du hurtigt opdage det som de lokale allerede ved – man kan ikke slå en udlflugt til Assens fæstning på en klar dag!

Plovdiv er en by der er stolt af sin historie, og viser det på mange måder. Selvom de romerske ruiner får meget af opmærksomheden, er der flere indflydelser som du kan nyde når du bevæger dig omkring. Glem ikke at smage på det lokale køkken, nyde kunst udstillingerne og snuppe nydelig kaffe.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

BDZ Balgarski darzhavni zheleznitsi

De bulgarske statsbaner BDZ (Balgarski darzhavni zheleznitsi) 3 Ivan Vazov Street Sofia, 1080 Bulgaria Website Tog i Bulgarien De bulgarske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, som næsten overalt i det...

Sofia – Plovdiv – Burgas

Førerkabine tur fra Sofia til Burgas over Plovdiv Rute 0:00:00 София - Централна гара, 0:03:57 София - гара Север, 0:07:10 София - гара Илиянци, 0:11:40 Кумарица,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Plovdiv
few clouds
28 ° C
28 °
25.2 °
47 %
4.6kmh
20 %
tirs
34 °
ons
35 °
tors
38 °
fre
39 °
lør
39 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PLOVDIV
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#bulgaria #visitbulgaria #plovdiv #iplovdiv #visitplovdiv #Bulgarien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her