Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Podgorica

Montenegro

#Montenegro Togrejser til Montenegro Find information og inspiration om togrejser til Montenegro på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Montenegro. Visit Montenegro   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Podgorica, Montenegro

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Podgorica

Podgorica er hovedstaden i Montenegro, som blev et selvstændigt land efter Jugoslaviens opløsning. Da Jugoslavien stadig fandtes var byens navn rent faktisk Titograd.

Byen har en ubeskriveligt smuk placering mellem Moraca og Ribnica floderne, hvilket medfører, at Podgoricas jord er yderst frugtbar. Næsten 30% af landets befolkning er bosat i hovedstaden, hvis navn bogstaveligt talt betyder ”at bo under den lille bakke.”

Hvad har overlevet 2. Verdenskrig? Se for dig selv!

Podgorica blev udsat for mange bombeangreb under 2. Verdenskrig, som blandt andet medførte ødelæggelsen af utallige ottomanske landmærker. Nogle af dem overlevede dog heldigvis, blandt andet Sahat Kula: byens klokketårn. Tårnet befinder sig på Bećir Beg Osmanagić pladsen og var igennem en årrække byens eneste offentlige klokkeskive. Uret blev renoveret i 2012, hvor de gamle mekanismer blev skiftet ud og tårnet modtog officiel beskyttelse som et kulturmonument.

Derudover bør du også planlægge en tur forbi byens ortodokse katedral som er dedikeret til Kristi genopstandelse. Godt nok er katedralen kun 20 år gammel, men selve bygningen er en hyldest til de mange romanske stilarter som findes i byer rundt omkring i regionen. Kuplerne afspejler solen på en fantastisk måde, da de to friluftsklokketårne er inspireret af mellemøstlig arkitektur. Bygningen er noget helt for sig selv og udsigten til den primære kuppel er ubeskriveligt.

Kultur spiller en utroligt vigtig rolle i Podgorica

Da Podgorica er Montenegros kulturelle hub giver det naturligvis mening, at byen er hjemsted for en række fantastiske museer og kunstgallerier. Hvis du ikke har planlagt et længere besøg anbefaler vi for eksempel et besøg til Podgorica City Museum, som er delt op i fire hovedkategorier, som hver især udforsker regionens historie. Museet udstiller endda artefakter fra den illyriske periode før romerne bosatte sig i regionen.

Hvis du gerne vil have et indblik i historien fra det 19. århundrede bør du besøge det unikke Marko Miljanov Museum. Det er landets største museum af sin slags og byder på et fantastisk indblik i Miljanovs liv, som klanleder, forfatter, og general i slaget mod ottomanerne i det 19. århundrede.

Er du klar til at besøge Podgorica. Det er højst sandsynligt langt fra den største by du nogensinde vil besøge, men det er en af regionens mest unikke destinationer. Før du rejser videre bør du besøge radiotårnet, hvor du vil blive mødt med en fantastisk udsigt over byen. Det er en uforglemmelig måde at skabe et smukt minde på.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Podgorica – Niksic med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Podgorica til Niksic optaget i juli 2017 Rute - Beograd - Bar linien (03:00), - Station Spuz (17:00), - Station Danilovgrad (29:00), - Station Ostrog (49:00), -...

ŽPCG Željeznički prevoz Crne Gore

De montenegrinske statsbaner ŽPCG (Željeznički prevoz Crne Gore) Trg Golootočkih žrtava 13 81000 Podgorica Crna Gora Website Tog i Montenegro De montenegrinske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Podgorica
clear sky
25.9 ° C
25.9 °
20.7 °
61 %
2.6kmh
0 %
fre
38 °
lør
31 °
søn
31 °
man
30 °
tirs
23 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Podgorica
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Podgorica #iPodgorica #VisitPodgorica #Montenegro #VisitMontenegro

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her