Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Poitiers

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Poitiers, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Poitiers

Poitiers ligger langs Clain floden i det vest centrale Frankrig og tilbyder et unikt indblik ind i fortiden.

Størstedelen af byen er opført i historisk arkitektur, overvejende romansk. Der er mange maleriske minder at komme efter i Poitiers, uanset hvor du befinder dig på byens gader. Den keltiske indflydelse fra Poitiers’ grundlæggelse er stadig yderst fremtrædende.

Har du planer om at besøge Poitiers i den nærmeste fremtid? I så fald bør du indarbejde de følgende forslag til din rejse i din rejseplan for at sørge for at du får set alt hvad byen har at byde på. Lad os tage et smugkig!

Frankrigs ældste kirke befinder sig i Poitiers

En af de første steder du bør besøge i Poitiers er Frankrigs ældste kirke: Baptistere Saint-Jean. Nogle mener endda at kirken er en af de ældste kristne bygninger i hele landet. Udover at kirkens religiøse betydning er på udstilling, så er kirken også en af de mest fremtrædende eksemplarer på merovingisk arkitektur i hele verden. Den er blevet fuldt restaureret og er stadig autentisk på trods af de mange konstruktionsindsatser.

Nu når du alligevel besøger Poitiers’ religiøse landmærker anbefaler vi at du tager en tur til Notre Dame la Grande. Denne bygning stammer fra det 10. århundrede og er udført i en romansk stil med en gotisk atmosfære, takket være de mange restaureringsindsatser. En af de interessante ting at lægge mærke til er kunstværket over koret som skildrer åbenbaringens apokalypse. Notre Dame la Grande er den ældste kirke af sin slags i hele Frankrig.

Poitiers museer er yderst moderne

Selvom Poitiers højst sandsynligt ikke er den største by du nogensinde vil besøge (der er mindre end 100.000 indbyggere i byen) byder den stadig på en fantastisk samling af besøgsværdige museer. Det bedste museum er, uden tvivl, Musée Sainte-Croix, hvilket blev bygget efter Jean Monges planer i 1974. Udstillingerne er alle tidsperiode-specifikke og fokuserer på alt fra old historie til moderne kunst. Det mest bemærkelsesværdige er dog museets skulpturer som blev modellerede af Rodin og Claudel.

Sørg for at tage dig god tid til at udforske Poitiers’ midtby. Her kan du nyde den indsats som er blevet lagt i at gøre den fodgængervenlig. Der er mange caféer, butikker, og restauranter at nyde, og beliggenheden er dejlig set fra et fotografisk perspektiv. Midtbyens arkitektur er velbevaret og er et testamente til byens indsats for at bevare og restaurere sin del i verdenshistorien.

Er du klar til at besøge Poitiers? Byens hovedattraktioner er arkitekturen og den vægt der lægges på religion, men derfor er der alligevel mulighed for at finde en af byens skjulte perler hvor du kan nyde en kop kaffe og byens atmosfære.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Poitiers
mist
-2.8 ° C
-1.5 °
-2.8 °
99 %
3.1kmh
100 %
tors
7 °
fre
10 °
lør
12 °
søn
10 °
man
8 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Poitiers
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Poitiers #iPoitiers #VisitPoitiers #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her