Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Porto

Portugal

#Portugal Togrejser til Portugal Find information og inspiration om togrejser til Portugal på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Portugal. Visit Portugal Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Porto, Portugal

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Porto

Hjertet i Nordportugal udgøres af Porto, landets næststørste by, der er som hugget ud af granit ved Douro-flodens bredder. Overalt i denne egenartede og smukke by finder man spor fra den velstand som flød ind i byen fra de oversøiske erobringstogter i 1400-tallet.

Den efterfølgende handel med brasiliansk guld og eksotisk træ muliggjorde den fantastiske udsmykning af Portos kirker, som kan beundres den dag i dag, ligesom de mange ”azulejos” og malerier, som byens velstående handelsmænd sponsorerede i samme periode. Og så er byen naturligvis også berømt for sin legendariske portvin, som kan ses og smages i de mange portvins-huse ved Douro-flodens bredder.

Nordportugal byder også på én af Portugals største natur-attraktioner, den enorme Peneda-Gerês national-park, som strækker sig fra Gerês-bjergene i syd til den spanske grænse i nord. Parken, der er grundlagt i 1971, dækker et 700 kvadrat-kilometer stort, dramatisk landskab med frodige dale, en rig fauna, der blandt andet inkluderer sjældne ulve og ørne, og fjerntliggende landsbyer, der lever deres eget liv og er tro mod dybt forankrede traditioner.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Porto Turistinformation

Rua Clube Fenianos 25
Porto

T: +351 223 393 470

Rua Infante Dom Enrique 63
Porto

T: +351 222 009 770

www: website link

Turismo de Porto e Norte

Associação de Turismo de Porto e Norte de Portugal
Av. Inferior à Ponte D. Luis I, nº 53-1º
4050-074 Porto

T: +351 22 332 67 51
F: +351 22 332 67 52

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CP Comboios de Portugal

De portugisiske statsbaner CP (Comboios de Portugal) Lissabon Portugal Website Tog i Portugal De portugisiske jernbaner opererer med følgende typer togforbindelser til og i Portugal: International (IN) er de togforbindelser der...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Porto
few clouds
15.5 ° C
16.8 °
14.7 °
83 %
2.2kmh
20 %
fre
24 °
lør
24 °
søn
19 °
man
18 °
tirs
13 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Porto
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Porto #iPorto #VisitPorto #PortoeNorte #Portugal #VisitPortugal

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her