Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Prag

Tjekkiet

#Tjekkiet Togrejser til Tjekkiet Find information og inspiration om togrejser til Tjekkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tjekkiet. Visit Czech Republic Det...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Prag, Tjekkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Prague

Prag bliver også omtalt som “verdens smukkeste by”, og er også kendt som “Den Gyldne By” eller “De 100 tårnes by”. Tjekkiets hovedstad Prag ligger langs Vltava-floden, og på rejser til Prag vil du have mulighed for at opleve et væld af både kulturelle og historiske skatte.

Byen består af fire kvarterer: den gamle bydel, Stare Mesto, den nye bydel, Nove Mesto, den mindre bydel, Mala Strana, og slotsområdet Hradcany. Byen er sprængfyldt med ting at se og opleve og det er garenteret du ikke kommer til at kede dig på en rejse til Prag.

Oplevelser i Prag

En rejse til Prag er den perfekte blanding af kultur, god mad og smukke seværdigheder og den bedste måde at udforske Prag på, er til fods.

Kryds byens mange smukke broer, og oplev gade efter gade med enestående arkitektur, herunder St. Nicholas kirken, den gamle rådhusplads og Prag Slot. Prag Slot er ikke blot et af de største slotte i verden, men det er også her, man opbevarer de tjekkiske kronjuveler. Derudover rummer slottet også det nationale kunstmuseum og et legetøjsmuseum.

Rejser til Prag vil ikke være komplette uden en bådtur langs Vltava-floden og under den berømte Karlsbro. Du bør heller ikke gå glip af de spændende museer rundt omkring i byen, herunder det fascinerende Frank Kafka Museum.

Hvis du gerne vil lære mere om byen og dens historie, så tag en tur omkring førkrigstidens jødiske kvarterer og besøg Kommunisme Museet.

Vores rejser til Prag er et godt valg for familier, da der også er fantastiske aktiviteter i byen til børn og barnlige sjæle. Prag Zoologiske Have er åben hver dag, og her kan man se på hundredvis af forskellige dyr. Børn under 3 år kommer ind gratis og i løbet af sommeren er der desuden daglige shows, fodring og træning af dyrene.

En tur til Petrin Tårnet er også ‘et must’ på en familieferie til Prag. Her kan du tage et mini-tog op ad bjerget, besøge parken og spejllabyrinten på toppen og klatre 300 trin op til tårnet hvor der er en spektakulær udsigt ud over byen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Prag

Staroměstská radnice (Old Town Hall)
Staré Město,
110 00 Praha 1

e-mail: tourinfo@prague.eu

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CD České dráhy

De tjekkiske statsbaner CD (České dráhy) Nábřeží Ludvíka Svobody 1222 110 15   Praha 1 Tjekkiet Website Tog i Tjekkiet De tjekkiske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at du...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Prague
clear sky
22.5 ° C
23.3 °
21.3 °
71 %
4.6kmh
0 %
fre
29 °
lør
19 °
søn
24 °
man
25 °
tirs
17 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PRAGUE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#czechrepublic #czechia #prague #iprague #visitprague #Prag #Tjekkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her