Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Pristina

Kosovo

#Kosovo Togrejser til Kosovo Find information og inspiration om togrejser til Kosovo på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Kosovo. Visit Kosovo   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Pristina, Kosovo

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Pristina

Pristina er Kosovos hovedstad og uden tvivl en af de smukkeste byer i verden som ikke besøges af et hav af turister.

Byen blev besøgt af mindre end 40.000 udenlandske turister i 2012 og siden da er der ikke blevet udgivet flere besøgstal. Du har derfor mulighed for at besøge en by som endnu ikke er blevet påvirket af turister og marketing. Der er masser af natur at udforske, monumenter at nyde, og kultur at fordybe dig i når du tager på ferie i Pristina.

Naturen udstilles på en fantastisk måde i Pristina

Hvis du tager til Kosovo bør du sørge for at indarbejde Gadime Marmorhulen i din rejseplan. Hulen befinder sig en kort køretur fra byen og koster kun et par euro per mand at besøge. Den blev opdaget i 1969 da en familie byggede et hjem i området og fundamentet blev bygget ind i en af kanalerne som leder til hulen. Selvom det ikke er den største hule at udforske er den unik med dens unikke udstilling af stalaktitter og stalagmitter.

Mens du er ude for at nyde naturen bør du også besøge Batllava Søen på en da hvor solen skinner. Her er der mange strandområder at nyde hvis du gerne vil have lidt farve, men hvis du gerne vil en tur ud på vandet kan du udleje en båd. Nogle områder rundt om søen byder på vandrestier og hvis du besøger byen om vinteren kan du tage ud for at is fiske… selv hvis du ikke fanger noget! De pink og lilla kosovoske solnedgange over søen er mindeværdige, så planlæg din tur så du når at se mindst en.

Pristinas seværdigheder er spektakulære

En af de mest unikke seværdigheder i Pristina er Kosovo Museet, hvilket befinder sig i den jugoslaviske nationalhærs gamle hovedkvarterer. Bygningen blev solgt til museet i 1963 men forblev hærens hovedkvarter endnu et årti. Her udstilles der masser af lokale artefakter, navnlig Tronens Gudindes terrakotta som blev fundet i området for fem årtier siden.

Der står ikke mange monumenter fra det osmanniske imperium tilbage i byen, men Pristinas Great Hamam står som en passende hyldest. Monumentet kaldes ofte det ’tyrkiske bad’ og var en facilitet bygget i det 15. århundrede, oprindeligt som en del af Sultan Mehmet Fatih moskeen. Bygningen blev beskadiget igennem tiderne og har gennemgået mange restaureringsprojekter, men dens betydning for byen – og resten af Kosovo – kan umuligt overvurderes.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Pristina
clear sky
21.7 ° C
22.6 °
18.5 °
67 %
1kmh
0 %
fre
38 °
lør
32 °
søn
23 °
man
23 °
tirs
17 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Pristina
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Pristina #iPristina #VisitPristina #Kosovo #VisitKosovo

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her