Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Quedlinburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Quedlinburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Quedlinburg

Quedlinburg udgør en del af Harzen bjergenes ferierute med masser af udforskningsværdige kirker og slotte. Den gamle bydel og den tilhørende middelalderdomstol fik deres plads på Verdensarvslisten i 1995 og byens romanske arkitektur er intet mindre end betagende. Der findes dokumentation for byens eksistens siden det 9. århundrede, og det var kun et århundrede senere, at Quedlinburg blev kendt som et centrum for uddannelse af kvinder.

Quedlinburg har gennemgået mange restaurationsprojekter siden 1980erne, men dette faktum afleder på ingen måde opmærksomheden fra byen. Hvis du kan få det til at passe anbefaler vi, at du besøger Quedlinburg i en af de større ferier. Ruten langs Romanesque Road, som fører forbi Skt. Wigbert, Skt. Servatius, og Skt. Marie er noget helt for sig selv. Besøger du derimod byen udenfor feriesæsonen bør du tage ind for at se Domschatz. Disse gamle artefakter blev stjålet fra katedralen af en amerikansk soldat under verdenskrigen og fandt først vej tilbage til byen i 1993.

Quedlinburg er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer

Quedlinburg undgik heldigvis de store skader som ramte andre tyske byer under 2. Verdenskrig, hvilket betyder, at byen er en af de bedst vedligeholdte renæssancebyer i hele Europa. Det fantastiske ved byen er, at den med sit betagende slot og katedral byder på et unikt og autentisk indblik i middelalderlivet.

Byens markedsplads er en kulturskat som du helt klart bør besøge mens du befinder dig i byen. Uanset om du bare vil have dig en kop kaffe, gå en tur, eller hoppe på en rundvisning i de gamle bygninger vil du opleve, at Quedlinburg har lige præcis det du leder efter. Byen er kommet langt siden Heinrich Himmler forsøgte at grundlægge en ny nazismebaseret religion i Henry den førstes minde.

Derudover bør du overveje et besøg til Munzenberg Museum, hvilket befinder sig på Wipertistraße på bakken vest for slottet. Museet er et romansk kloster som blev plyndret under Bondekrigene i det 16. århundrede og på trods af dets størrelse udstiller det et imponerende udvalg af relikvier. Der er teknisk set gratis entré, men man kan vælge at donere… og så er udsigten noget helt for sig selv.

Få dig en bid mad mens du nyder den vidunderlige udsigt

Du bliver højst sandsynligt sulten på et eller andet tidspunkt mens du befinder dig i Quedlinburg. Der er bare et eller andet ved bjergbyer som får maven til at knurre, så du kan tilfredsstille din sult med en tur til Café Munzenberg, som befinder sig på en klippe af samme navn. Besøger du byen når det er varmt nok til at sidde udenfor vil du blive mødt med en fantastisk udsigt såvel som lækker mad.

Hvis du føler for apfel strudel anbefaler vi et besøg til Zum Roland. Caféen strækker sig igennem syv forskellige huse og byder på et familievenligt miljø, fuldendt med et lille legeområde som kan hjælpe med at distrahere børnene indtil maden er færdig. Menuen er internationalt inspireret og der er lidt af hvert at vælge imellem – men hvis du ikke har tid, eller sult, til andet anbefaler vi, at du springer hovedretten over og går direkte til desserten.

Med hver eneste indånding af frisk Quedlinburg bjergluft vil du kunne mærke præcis hvorfor andre har valgt at besøge byen eller gøre den til deres hjem. Tag dig god tid til at udforske renæssancelevnene byen har at byde på. Husk dit kamera. Det er værd at forevige.

Alle om bord på damperen

Siden 2006 har der været en smalsporet, dampdreven jernbane mellem Quedlinburg og Gernrode, som byder besøgende på muligheden for at besøge Harzenbjergenes og Alexisbads høje plateauer.

Det er nemmest at komme rundt i byen med bus, da de lokale ruter kører direkte forbi nogle af de mest historiske attraktioner. Derudover kan du med fordel hoppe på nogle af de regionale ruter, hvis du også gerne vil udforske de nærliggende byer. Der findes endda en bus som kører direkte til Berlin. Hvis du har chancen for at besøge Quedlinburg bør du uden tvivl tage den. Harzenbjergenes skønhed er noget du aldrig vil glemme.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Quedlinburg

Markt 2
Quedlinburg

T: +49 03946 905-621

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Quedlinburg
clear sky
22.4 ° C
26.2 °
22.4 °
51 %
3.2kmh
0 %
tirs
29 °
ons
33 °
tors
23 °
fre
22 °
lør
27 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Quedlinburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Quedlinburg #iQuedlinburg #VisitQuedlinburg #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her