Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Regensburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Regensburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Regensburg

Regensburg er en af verdens smukkeste byer og tilbyder både pakketur og en lang række sightseeing muligheder med dens placering langs Donau floden. Den Gamble By betragtes som et af de bedste eksemplarer af et middelalderligt handelscenter og eksisterer stadig i dag. Byens 11.-13. århundredes arkitektur har båret vidne til byens betydning igennem århundrederne.

Katedraler og elementer fra Verdensarvslisten definerer ofte Regensburg oplevelsen. Regelmæssige tours med guides er tilgængelig, både til fods og med bus. Derudover findes der tours specielt udviklede til børn, såvel som lydguides for dem som helst vil udforske byen på egen hånd. Den mest unikke oplevelse Regensburg har at byde på er den guidede tour med pauser med skuespil, designede til at give besøgende et indblik i hvordan livet var engang.

Julemarkederne er en af Regensburgs prioriterer hvert eneste år. I stedet for at have ét stort marked, så tilbyder adskillige offentlige pladser boder fra sidst i november til den 23. december hvert år. Et af de markedet som skiller sig ud fra mængden befinder sig ved Thurn und Taxis Slottet, hvor man kan få en romantisk oplevelse, omgivet af slottet som er større end Buckingham Palace.

Regensburg katedrals drengekor har eksisteret siden 975 e.Kr. Der planlægges regelmæssige shows og igennem tiden har adskillige paver besøgt byen udelukkende for at høre koret synge. Regensburg byder besøgende på firstjernet indkvartering og kulinariske oplevelser. Byens traditioner har gamle rødder og middelalderens Europa kan ikke opleves på en bedre måde end i Regensburg.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Regensburg

Stadt Regensburg
Rathausplatz 4
93047 Regensburg

T: +49 0941 5074410
F:

www: Website Link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Regensburg
broken clouds
16.7 ° C
19.1 °
16.2 °
83 %
0.9kmh
68 %
tirs
30 °
ons
33 °
tors
30 °
fre
20 °
lør
18 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Regensburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Regensburg #iRegensburg #VisitRegensburg #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her