Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Reims

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Reims, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Reims

Byen Reims blev oprindeligt grundlagt af gallerne og var en af de vigtigste byer i Frankrig under det Romerske Imperium. Siden da har den spillet en stor rolle i de ceremoniske aspekter af det franske regime. Traditionen tro blev Frankrigs konger kronede i Reims.

Westminster Abbey i England spiller samme rolle, med hensyn til kroning, som Reims Katedralen. Her kan man finde den hellige salveolie som ifølge legenden blev bragt til Clovis under hans dåb af en hvis due i 496.  Reims kom til forgrunden da den tilpassede sig med Rom.

Der er mange gader og pladser at udforske

Mange besøgende har fortalt at de nyder at finde frem til de forskellige landmærker i Reims som fejrer de mest kendte franske helte, såsom Jeanne d’Arc. Nogle af disse erindringsmønter findes på Rue de Vesle, hvilket er en af de primære gågader. Et sted i byen hvor man hurtigt kan finde sin nye yndlingsrestaurant er Place Drouet d’Erlon, hvilket også ligger i midtbyen. På en smuk sommerdag kan man nyde en bid mad udenfor og i juletiden er det er dejligt marked at opleve.

Når man tager på udforskning, så vil man højst sandsynligt støde på Mars Gate, hvilket er en triumfbue på 108 fod med en masse detaljerede udskæringer. Porten består af tre byer, som tjente byen indtil det 16. århundrede. I 1817 blev de gamle bygninger omkring porten fjernet, hvilket forvandlede den til et landmærke. Det menes at porten blev bygget i det 3. århundrede og derudover er den bredeste bue romerne nogensinde byggede.

Når der nu er tale om antikvitet, så er Notre Dame Reims en af de smukkeste katedraler i verden. På samme sted har der stået en kirke siden starten af det 5. århundrede. De to rose vinduer i den vestlige del af katedralen er utroligt smukke og nogle af de andre vinduer er fra det 13. århundrede, hvilket er ensbetydende med at de overlede tyskernes ødelæggelse i 1. Verdenskrig. Katedralen er prydet med gobeliner, så denne katedral på Verdensarvslisten er så detaljeret at et besøg dertil uden tvivl vil være en spændende oplevelse.

Reims er sprængfyldt med Art Deco indflydelser

Da Reims overkom urolighederne ved 1. Verdenskrig begyndte Art Deco bevægelsen at blomstre. Dette var især indlysende i Halles du Boulingrin, hvilket var det vigtigste fødevaremarked i byen i 1929. I det seneste årti er Halles blevet grundigt renoveret og, siden 2012, har det igen været åbent som et fødevaremarked, et udstillingssted for udstillinger på forskellige årstider, og hjemsted for en lang række kulturelle begivenheder.

Et andet sted hvor du kan nyde Art Deco indflydelsen er Bibliothèque, hvor man kan se lidt af hvert som ikke bør ignoreres. For eksempel kan man se mosaikker fra 1920erne, forskellige kalkmalerier, og nogle betagende værker med farvet glas. Sørg for også at vende næsen opad for at se den imponerende lysekrone!

Det sidste stop på din Art Deco tur i Reims er knap så traditionel, men mindst ligeså lokkende, rent visulent. Place Drouet d’Erlon tilbyder en unik aftenoplevelse, fyldt med lysshows. Derudover er der mange forskellige steder man kan spise, drikke en øl, eller endda shoppe hvis det er det man ønsker.

Ude efter en bid mad?

Kritikerne er alle enige om at den bedste fisk- og skaldyrsrestaurant i Frankrig ligger i Reims, så sørg for at besøge Le Foch når du alligevel er i byen så du ikke går glip af oplevelsen. Restauranten har fået en Michelin stjerne, så der er garanti for at maden på menuen er af god kvalitet! Der er ikke mange steder hvor maden ser ligeså tiltalende ud som den smager, men på denne restaurant gør den, især jordskokkerne som komplimenterer de ætsede kammuslinger. Vær opmærksom på at priserne passer til oplevelsen, som kun kan kaldes fine dining.

Hvis du er ude efter en mere intim oplevelse i nærheden af Le Foch, så anbefaler vi Le Bocal. Her er priserne ikke himmelhøje og der er mulighed for at smage alle de traditionelle favoritretter, såsom østers med parmesanskorper og sardiner i chilismør. Sæt dig til rette, nyd atmosfæren, og nyd hver eneste fantastiske bid!

En anden restaurant der er værd at besøge i Reims er Cote Cuisine, hvilket er en semi-formel oplevelse som byder på de traditionelle hvide bordduge uden den obligatoriske dress code. Spis din frokost her – du vil nødig blive skuffet! Denne restaurant befinder sig langs samme gade som de andre to vi hidtil har anbefalet.

Levnet af Reims’ militærhistorie udgør stadig en stor del af byen

Da konflikterne eskalerede sent i det 19. århundrede blev det bestemt at en fritliggende kæde af fæstninger skulle opføres i nærheden af Reims så byen kunne forsvare sig mod angreb fra norden. Mange af disse fæstninger bruges nu som museer og udstiller usædvanlige artefakter, såsom tyske hjelme og russiske uniformer, såvel som døde pistoler brugt under krigen. Et besøg til hvilket som helst af disse museer er en øjenåbnende og ydmygende oplevelse når man lader atmosfæren synke ind.

Monumentet til Reims’ Sorte Hær var i 1924 dedikeret til dem som sloges mod Tyskland under krigen. Denne militærenhed var kendt for at være modig og glubsk, men under nazisternes besættelse af byen blev monumentet demonteret. I 1958 blev et anden monument færdiggjort for at, igen, minde indbyggerne om byens beskyttere.

Denne by byder på et unikt indblik i historien som kan få dig til at se på dig selv på en helt ny måde. Hvis du leder efter det perfekte sted at udforske, så kan du finde det i Reims.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Reims Turistinformation

Office du Tourisme Reims
6 Rue Rockefeller
51100 Reims

T: +33 3 26 77 45 00

www: website link

Tourisme Grand Est

Agence Régionale du Tourisme Grand Est
Bureau de Colmar
Château Kiener – 24 rue de Verdun
68000 Colmar

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Reims
mist
1.9 ° C
2.9 °
-0.6 °
87 %
2.1kmh
90 %
tors
6 °
fre
7 °
lør
10 °
søn
7 °
man
4 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Reims
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Reims #iReims #VisitReims #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her