Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Rendsburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Rendsburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Rendsburg

Rendsborg (Rendsburg) ligger midt i Slesvig-Holsten ved Kielerkanalen og Ejderen, som den gamle hærvej krydsede her. Byen knytter sig både til Sydslesvig og Holsten og har i dag ca. 36.000 indbyggere. Rendsborg er i dag et trafikalt knudepunkt med den særprægede jernbanebro, der i 42 meters højde og 2,5 km. længde, går uden om byen i en lang sløjfe. Under jernbanebroen hænger svævefærgen, som transporterer biler over Kielerkanalen, men man kan også passere under, i en tunnel. Tidlig industri-historie kan stadig opleves her, også i støbejernsmuseet Eisenkunstguss-Museum.

Historisk har Rendsborg haft det danske monarkis vigtigste fæstning efter København, og oprøret i Hertugdømmerne i 1848 begyndte i Rendsborg med garnisonens overgivelse. De store fæstningsanlæg blev derefter nedlagt, og selv om byen har haft en stor militærhistorisk betydning, så lukkes den sidste kaserne i 2010. Fæstningerne Nyværk og Kronværk blev anlagt af Christian 3. i slutningen af 1600-tallet. På fæstningens sydportal opsattes 1670 Ejderstenen med indskriften Eidora romani Terminus Imperii (Ejderen, det romerske riges grænse).

Centrum for Nyværk var Paradepladsen, hvorfra tropper kunne sendes til volde og bastioner omkring byen ad de gader, som stråler ud fra pladsen. På Paradepladsen ligger bl.a. kommandantboligen og herfra er det oplagt at turene går, når man vil opleve byen. Her døde Christian 7. i 1808 af et slagtilfælde, angivelig lige efter at han havde set spanske hjælpetropper rykke ind i fæstningen, under Napoleons fremfærd. Fra det midterste vindue på bygningens 1. sal blev Frederik 6. udråbt til konge.

Med hertugen af Nørs erobring af fæstningen begyndte Treårskrigen i 1848. Rendsborg er kendt for en tidlig støbejernsindustri, Carlshütte, ejet af den gamle sønderjyske slægt Ahlmann. Byen har både dansk skole (Ejderskolen oprettet i 1952) og dansk kirke. Den gamle Amtmandsgård bruges som dansk forsamlingshus. Byen havde også en større jødisk befolkningsgruppe, og derfor har byen et jødisk museum i Jüdisches Haus i Prinzessinstrasse 8. Huset overlevede de nazistiske ødelæggelser.

I dag er Rendsborg et hyggeligt udflugtsmål, der ligger perfekt til et par timers udflugt, lige ved motorvejen på vej ud eller hjem fra Danmark.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourist Information Rendsburg

Schiffbrücken Galerie
24768 Rendsburg

T: +49 04331 – 21120
F: +49 04331 – 23369

www: website link

Tourismus Schleswig-Holstein

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein GmbH
Wall 55
24103 Kiel

T: +49 (0)431 600 5840
F: +49 (0)431-600 5844

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Rendsburg
clear sky
17.7 ° C
19.6 °
17.1 °
94 %
4.1kmh
8 %
fre
25 °
lør
23 °
søn
24 °
man
25 °
tirs
18 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rendsburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Rendsburg #iRendsburg #VisitRendsburg #SchleswigHolstein #meinSH #comeseeSH #Germany #VisitGermany #Tyskland #Rendsborg

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her