Indhold: Om, Godt at vide, Togtider, Togbillet, Interrail, ForumsSoMe, eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

Oplev landet på en togrejse

Rejser med tog bliver mere og mere populære

Info

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Godt at vide om togrejser

Her finder du information om togrejser, billetpriser, køreplaner, Interrail og andre nyttige informationer

De spanske statsbaner

Renfe Operadora
tidligere ReNacional de los Ferrocarriles Españoles
Avda. Pío XII, 110
28036, Madrid
Spanien
Website

Tog i Spanien

Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog (Alta Velocidad España) mellem de større byer. Intercity og regionalstrækninger betjenes for det meste med de behagelige Talgo tog.

Der er, udover Renfe, flere jernbaneselskaber i Spanien, der opererer på det spanske fastland, de største og vigtigste af disse er:

EuskoTren (Baskisk: Eusko Trenbideak, spansk: Ferrocarriles Vascos) er de baskiske jernbaner der betjener de smalsporede baner i baskerlandet.

FGC (Catalansk: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) betjener flere forskellige strækninger i Catalonien.

FS (Catalansk: Ferrocarril de Sóller) er den verdenskendte jernbanestrækning på Mallorca mellem Palma de Mallorca og Sóller.

Vigtige togskifte knudestationer

Som togturist er der nogle stationer der er gode at huske, her finder du landets vigtigste stationer for togskifte mellem fjerntog / internationale togforbindelser

Togforbindelser og rejsetid

Her finder du mere information om togforbindelser og rejsetider

Er der direkte tog til Spanien ?

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Spanien. Den mest benyttede forbindelse med tog til Spanien er via Paris og Barcelona / Madrid. Fra Barcelona og Madrid er det muligt at komme til alle større byer.

Andre forbindelser til Spanien

Spanien er ikke det letteste land at komme til med tog fra Danmark. Hvis du ikke har mod på at foretage en del togskift (ikke for at dette er vanskeligt) kan du f.eks tage turen til Spanien med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Der er naturligvis også muligheden for at vælge at tage med fly, der er mange lavpris flyselskaber der flyver til Spanien, vel ankommet kan du starte rejse med tog fra en station i Spanien.

Hvor lang er togrejsen til Spanien ?

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Barcelona er på cirka 30 timer

Togrejse køreplan til Spanien

Hvis du vil foretage rejsen med tog hele vejen fra Danmark til Spanien anbefaler vi helt klart at du benytter dig af de tyske jernbaners (DB) køreplan system der dækker hele Europa, vi syntes at det er de mest komplette og brugervenlige system. Gå til DB køreplans sider her.

Billetpriser og tilbud

Her finder du mere information om billetpriser og tilbud på rejser

Hvor køber du togbillet til Spanien ?

Togrejser i Spanien foregår med de spanske statsbaner, Renfe. Du kan på deres website som er på spansk og engelsk købe togbilletter, bestille pladsbillet og du kan se køreplaner og togforbindelser alt sammen kan du også vælge at klare ved at installere en app.

Hvad koster togbillet i Spanien ?

Billetpris fra Danmark til Spanien

Du kan bestille din togbillet til Spanien online, vi kan anbefale at benytte DB, de tyske jernbaners website der også er på dansk. Her kan du købe billet online, hvis det ikke er muligt at få en online pris udfylder du blot med dine rejseønsker og du modtager prisen inden for kort tid via e-mail. Du kan købe din togbillet til Spanien online her

Pris for togbilletter i Spanien

Hvis du vælger at starte togrejsen i Spanien kan du f.eks se billetpriser og købe billet via de spanske jernbaners website, eller via deres app. Her kan du online købe og betale din togbillet og få den på din mobiltelefon. Download app fra Renfe

Tilbud og rabat på togrejser til Spanien

De spanske jernbaner har flere forskellige tilbud og rabatordninger. Nogle er faste tilbud hvis du f.eks rejser uden for myldretider og på specielle dage. Der er også ofte gode tilbud i forbindelse med specielle arrangementer. På togselskabets website og på app kan du altid se hvilke aktuelle tilbud der er gældende. Se mere om rabatter ved togrejser i Spanien på Renfe website her

Interrail og Railpass

Her finder du mere information brug af Interrail og andre typer af Railpass

Gælder interrail i Spanien ?

Du kan rejse på interrail i Spanien. For mere uddybende information om gyldighed og priser på interrail billet kan du se information på dansk på website her. Du kan finde endnu mere uddybende information interrail rejser på engelsk på website her.

Togrejse forum og grupper

Herunder kan du finde links til togrejser og grupper på sociale medier

Facebook togrejse forum

Se med på Facebook på siden her.

Vi har lavet en facebookside hvor du kan dele erfaringer om togrejser med andre interesserede. Her kan du deltage i debat, spørgsmål og svar om togrejser, interrail, rabatter og spændende tilbud.

Togrejser i Spanien på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her