Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Rennes

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Rennes, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Rennes

Med en etableret historie som har sine rødder i det 1. århundrede f.Kr. har Rennes længe været et hjemsted for konflikt og sammenløb.

Romernes første dokumentation som bevidner byens eksistens var i det flaviske dynasti i det 1. århundrede e.Kr, da byens del i den primære handelsrute hjalp medvirkede i dens voksende indflydelse. I det 3. århundrede blev der bygget en stor væg for at beskytte byen yderligere og dele af denne eksisterer stadig i dag. Rennes var en af de vigtigste romerske højborge indtil dens nederlag i år 497.

Med mere end to århundreders historie kan Rennes’ kulturlige betydning ikke ignoreres.

Rennes’ midtby er en af de bedste i hele verden

Selvom branden i 1720 ødelagde store dele af midtbyen er der stadig meget historisk betydning i byens bygninger. Det juridiske centrum for Bretagneprovinsen, Parlement de Bretagne, befinder sig i Rennes og blev ødelagt af en brand i 1994, takket være en demonstrants nødblus. Parlamentet er omringet af en storslået plaza. Der er mange farverige bindeværkshuse på områdets mange gader.

Når du flytter vestpå for at udforske Rådhus Plazaet, også kendt som Place de la Mairie, får du chancen for at se både operaen og det traditionelle rådhus. Når du flytter østpå, langs Saint-Georges, får du chancen for at se flere af de traditionelle bindingsværkshuse som gør byen speciel samt den kommunale pool som blev bygget i 1920’erne og prydes af nogle interessante mosaikværker. Dit sidste stop er Saint George Palace, hvilket engang var et kloster, men nu er en anlagt have som er hjemsted for byens brand- og civiltjenester.

Se ruinerne af de gamle volde

Mange af byens gamle volde eksisterer stadig mellem væggene fra det 3. århundrede til væggene fra det 12. århundrede. Mange af voldene blev ødelagte i 1860’erne, men nogle af dem findes stadig. Den mest bemærkelsesværdige af slagsen er Portes Mordelaises som er nem at besøge hvis du er ved at planlægge et besøg til katedralen. Duchesne-tårnet er altid er besøg værd og det er Place Rallier du Baty også. Få fat i et kort over byen og, hvis du har lyst til det, kan du følge de gamle voldruter.

Når du er ved at afslutte din ferie i Rennes anbefaler vi et besøg til byens Museum for Finere Kunst. Udstillingerne spænder fra gamle egyptiske artefakter til moderne kunst. Museet blev etableret under den Franske Revolution og mange af dens beholdninger kom fra Christophe-Paul de Robiens privatsamling. Bygningen har været dedikeret til denne samling siden 1911.

Rennes har en unik atmosfære, takket være byens uafhængige ånd som har gjort den til en af Frankrigs største byer igennem de sidste 2.000 år. Denne ånd gør at du har mulighed for at udforske og reflektere mens du nyder byens udsigter og oplever dens lyde og smage som altid er på udstilling.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Rennes

11 Rue Saint-Yves
Rennes

T: +33 2 99 67 11 11

www: website link

Tourisme Bretagne

Comité Régional du Tourisme de Bretagne
1 Rue Raoul Ponchon
35069 Rennes Cedex

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Rennes
light rain
18.8 ° C
19 °
17 °
94 %
3.6kmh
100 %
tirs
24 °
ons
22 °
tors
26 °
fre
23 °
lør
26 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rennes
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Rennes #iRennes #VisitRennes #Bretagne #Brittany #VisitBretagne #VisitBrittany #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her