Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Riga

Letland

#Letland Togrejser til Letland Find information og inspiration om togrejser til Letland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Letland. Visit Latvia Letland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Riga, Letland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Riga

Riga giver besøgende en mulighed for at opleve en helt anderledes form for feriedestination. Riga er en smuk og unik by med en populær Zoologisk Have plus mange andre attraktioner og aktiviteter, inklusiv bungee jumping, bobslæder og skydebaner. Der er en bred vifte af spisesteder i Riga, som både serverer international madlavning og traditionel lettisk mad rundt omkring i byen og så er der også de velkendte fastfood restauranter man kender hjemmefra.

Riga har en overflod af natklubber, barer og pubber som tager imod mange af de internationale gæster som besøger byen, som hovedsageligt består af par og yngre mennesker på rejse til Riga. Byen er på grund af sin smukke arkitektur, hyggelige barer og caféer og kulturelle seværdigheder et attraktivt valg til en dejlig ferie i Riga.

I de seneste år er Riga blevet anerkendt som et af de bedste ferieresorter ved det Baltiske Hav. Der er utrolig meget at se og gøre under et kort ophold i Riga, hvilket inkluderer guidede gåture rundt til de fascinerende historiske steder samt dagsture til forskellige museer og attraktioner i byen.

Ønsker du at opleve det kendte natteliv, er der forskellige smarte barer og diskoteker på denne skønne destination. Ophold i Riga er blevet utrolig populært for unge mennesker, som ønsker et sted at feste i weekenden. De fleste barer har åbent hele ugen og er specielt livlige om aftenen, når turister og de lokale danser til den lyse morgen. Mange turister ynder at besøge Balzams, en sprudlende natklub, hvor det er muligt at købe den berygtede bryg Black Balsam, som er en stærk blanding af urter og alkohol.

Er du ikke så vild med det skarpe lys og et mylder af mennesker, vil du måske foretrække at tage til den smukke strand Jurmala. Her kan du bruge en dejlig dag på at ligge på sandstranden og derefter forkæle dine smagssanser med en gastronomisk oplevelse på den lokale skaldyrsrestaurant. Ikke langt fra stranden kan kulturelt interesserede gribe chancen for at opleve den fantastiske Art Nouveau-arkitektur på opholdet i Riga.

Er du interesseret i at lære om Rigas mangfoldige kultur, anbefales det, at du tager på guidet tur rundt i byen. Turlederne ved næsten alt om byen og gør en ære ud af at fortælle historier om deres skønne hjemby videre til besøgende. Enhver med den mindste interesse i historie, vil blive imponeret af de forskellige bygninger i Riga, hvoraf mange er på Unescos verdensarvsliste.

Hovedattraktioner:

  • Etnografisk Frilandsmuseum
  • Motormuseum
  • Marked i centrum
  • Art Nouveau-arkitektur

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Riga Turistinformation

Rātslaukums 6
Rīga, LV-1050

T: +371 67037900

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

PV Pasažieru vilciens

De lettiske statsbaner PV (Pasažieru vilciens) Gogoļa iela 3 Rīga, LV-1547 Letland Website BEMÆRK: Ovenstående PV er kun passagertrafikken inden for Letlands grænser. De internationale togforbindelser køres af LDZ og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Rīga
mist
-18 ° C
-18 °
-18 °
85 %
0kmh
90 %
tirs
-7 °
ons
-7 °
tors
-6 °
fre
-0 °
lør
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
RIGA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#latvia #visitlatvia #riga #iriga #visitriga #Letland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her