Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Rijeka

Kroatien

#Kroatien I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Rijeka, Kroatien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Rijeka

Selvom Rijeka ikke er den største by i Kroatien har byen stadig meget at byde på. Rijeka er landets primære havneby da dens dybvandshavn befinder sig på et indløb til Adriaterhavet.

Byen er yderst strategisk placeret og takket være kombinationen af dens beliggenhed og værdi som en havneby har byen kunnet modstå mange angreb igennem tiderne. Under Augustus’ regeringstid beboede romerne området og siden da har byen været besat. Østrigerne formåede at besætte byen i længst tid, i mere end 450 år. På grund af byens beliggenhed har den været hjemsted for mange besættelsesstyrker.

Nyd stranden ved Moscenicka Draga

Moscenicka Draga er en lille fiskerby som er blevet forvandlet med det formål at kunne rumme moderne turister. Her kan du nyde lange, rullestensfylde strande når du tager en tur langs vandkanten på en varm sommerdag. Du vil uden tvivl kunne finde en lille, privat bugt hvor du og din familie kan slappe af i ro og fred. Der er mange restauranter du kan besøge men vi anbefaler at du sørger for at smage på de lokale retter, såsom dagens fisk og den sorte risotto. Sørg for at have dit kamera klar så du kan tage billeder af bjergene under den smukke, lille himmel.

Kirken og klosteret ved Trsat

På trods af de fire forskellige bygningsfaser formår kirken og klosteret ved Trsat at opnå en harmonisk kombination af skønhed og nåde. Our Lady of Trsat er kendt for sit kunstgalleri og modtager mange donationer som hjælper med at udvide den lokale kunstsamling og provisionsskulpturer. Du kan besøge offerfundskapellet som er et fantastisk sted at meditere eller bede en bøn. Derudover er det et sted hvor du kan beundre de mange smukke illustrationer som pryder kapellets vægge. Hvis du elsker kunst og stille fordybelse, så bliver du nødt til at besøge Trsat.

Tag en tur til astronomicentret

Har du nogensinde haft lyst til at være en astronaut? Har du nogensinde villet vide mere om planeterne, stjernerne, og hvad der giver universet liv? Du kan opfylde begge disse drømme i astronomicentret i Rijeka. Kig ind i observatoriets stærke teleskop for at få et ægte billede af det ydre rum. Sørg for at se planetariets show for at lære mere om hvordan vores solsystem fungerer på en harmonisk måde. Selvom centret er mere lærerigt end de fleste ønsker på en ferie, så er det besøget værd.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Rijeka Turistinformation

Užarska 14
51000 Rijeka

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

HZ Hrvatske željeznice

De kroatiske statsbaner HZ (Hrvatske željeznice) Strojarska  cesta 11 Zagreb Kroatien T: +385 1 3782 583 Website Tog i Kroatien De kroatiske jernbaner har ikke noget stort skinnenet, men der er fine...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Rijeka
light rain
10.9 ° C
11.2 °
9.6 °
90 %
1.5kmh
100 %
man
11 °
tirs
17 °
ons
16 °
tors
15 °
fre
13 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Togrejser og køreplaner
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #rijeka #irijeka #fiume #visitrijeka #Kroatien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her