Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Rosenheim

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Rosenheim, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Rosenheim

Rosenheim befinder sig ved foden af Alperne i en af de få tyske byer som har formået at vedligeholde sin originale 14. århundredes charme. Dette er tydeligt takket være byens mange monumenter, men intet monument er bedre end Mittertor: den sidste af de fem resterende markedsporte. Tag en tur langs gågaden, få dig en bid mad og en drink, og nyd en smuk dag.

I gamle dage gik Rosenheim meget op i saltlagring, men dette er ikke længere tilfældet. En af de eneste resterende artefakter er saltlagringspumpehuset, men der er begrænset entré. For at få adgang til huset skal du følges med en by guide eller have specialtilladelse fra Metropolitan Museet.

Nu til dags ligger der et teater med næsten 400 forskellige begivenheder året rundt hvor det oprindeligt blev arbejdet med saltlage. Sørg for at tjekke dit skema for at finde ud af om teatret er et besøg værd mens du befinder dig i byen.

Efter et besøg til de gotiske spirer med deres løgkupler som symboliserer Rosenheim bør du sørge for at gå en tur igennem Kunstmøllen. Her kan du nyde de lokale kunstneres udstillinger. Den øverste etage er hjemsted for adskillige roterende udstillinger året rundt.

Der ligger adskillige parker i Rosenheims landskab, men Kinstweiese, med sine 3D kunstværker på udstillinger året rundt, er en af de mest mærkværdige. Riedergarten er et mesterværk fra det 18. århundrede som har været brugt som en sommerhave siden 1925. Du kan enten komme hertil med bus eller cykel eller nyde de lange gågader som Rosenheim har at byde på.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Salzburg – Rosenheim – München

Førerkabine tur fra Salzburg til München over Rosenheim  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Rosenheim
overcast clouds
-1.7 ° C
1.1 °
-3.4 °
97 %
2.5kmh
100 %
tirs
2 °
ons
3 °
tors
2 °
fre
2 °
lør
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rosenheim
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Rosenheim #iRosenheim #VisitRosenheim #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her