Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Rostock

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Rostock, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Rostock

Rostock ligger ved Østersøen og har været en hub for maritimhandel siden det 15. århundrede. Der blev bygget kæmpestore skibe her i byen, men Rostock er også hjemsted for et af Europas første universiteter, grundlagt i det 15. århundrede.

Byen blev grundlagt i det 11. århundrede men blev genopbygget et århundrede senere, da den daværende danske konge beordrede satte ild til byen. Efter 2. Verdenskrig blev store dele af midtbyen genopbygget igen. Hvorfor bør man besøge Rostock? Før i tiden var det Østtysklands primære havn og nu er Rostock endelig kommet ovenpå igen efter, at kommunismen blev tvunget ud, så her kan du virkelig mærke regionens historie.

En varm dag på Warnemunde Strand

Rostock er hjemsted for et stort strandområde med bløde bølger, hvor du kan få dig en fantastisk eftermiddag. Tag på svømmetur i Østersøen, læg et håndklæde ud, få dig lidt sold, og få noget at drikke ved en af strandens mange boder. Området er fyldt med blomster og fantastiske shopping muligheder; det er udviklet til at sørge for, at du kan nyde din fritid. Stranden befinder sig en kort tur fra Rostock og er hele indsatsen værd.

Familievenlig på Karls Erlebnis-Dorf

Hvis du er på udkig efter en familievenlig attraktion i Rostock bør du lægge turen forbi Karls. Her kombineres værdi og underholdning på den bedste måde, med rutsjebaner og interaktive legeområder til børn … og voksne som gerne vil lege, at de er børn! Her er kæmperutsjebaner, is shows, og lækker mad så det basker i Karls Erlenis-Dorf. Det koster lidt at komme herind, men det er et sted du sagtens ville kunne tilbringe hele dagen, så det er en god måde at bruge pengene på.

Husk at tage forbi Rostock Zoo!

Rostock zoo har efterhånden fået flere faciliteter, dyr, og ansatte, så besøgende kan få mest muligt ud af parken. Denne indsatsen har virkelig været det hele værd, da zooen nu til dags er en af de allerbedste i hele Tyskland. Der er mange nye faciliteter som lærer børnene en masse om dyrene, masser af åbne områder hvor man lige kan forbrænde lidt ekstra energi, og mulighed for at medbringe egen mad. Sørg for at sige hej til gorillaerne – hvis du er heldig vinker de tilbage!

Rostock byder på et fantastisk indblik i tysk kultur og historie og har længe været en populær weekenddestination for folk bosat i regionen. Selv på en længere tur vil du sagtens kunne udfylde din rejseplan med museer, gallerier, og unikke muligheder for at shoppe. Husk at tage dig tid til at besøge stranden – så er det den perfekte feriedestination, uanset hvornår du kommer herned.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourist Information Rostock

Stadtzentrum
Universitätsplatz 6 (Barocksaal)
18055 Rostock

T: +49 (0)381 381 2222
F: +49 (0)381 381 2601

www: website link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bad Schandau – Neustrelitz – Rostock

Førerkabine tur Bad Schandau til Rostock via Dresden Friedrichstadt, Elsterwerda, Berlin Schönefeld, Neustrelitz  

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Rostock – Schwerin – Bad Schandau

Førerkabine tur med Vectron Rh1293 fra Rostock havn til Bad Schandau via Schwerin - Ludwigslust  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Rostock
clear sky
2.6 ° C
3.3 °
1.1 °
85 %
3.9kmh
6 %
tirs
6 °
ons
5 °
tors
2 °
fre
2 °
lør
-0 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rostock
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Rostock #iRostock #VisitRostock #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her