Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Rotterdam

Nederlandene

#Nederlandene Togrejser til Nederlandene Find information og inspiration om togrejser til Nederlandene på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nederlandene. Visit Netherlands Holland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Rotterdam, Nederlandene

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Rotterdam

På ferie Holland kan du vælge at besøge Rotterdam, der med sin imponerende skyline er Hollands arkitekturby. Her kan du se Europas første skyskraber kaldet ”Det Hvide Hus” på 10 etager, bygget i Jugendstil.

Du vil også kunne se de mærkværdige kubehuse, der rejser sig i Rotterdams centrum. De 40 konventionelle huse er vendt 45 grader, og her leges der med både farve og geometriske former i gadebilledet.

Som kontrast til den nyere arkitektur kan Rotterdams smukke sen gotiske kirke ’Sint-Laurenskerk’ anbefalels som opfølger. Midt i al arkitekturen kan du nyde den afslappende natur i Trompenburg haverne. Haverne rummer et væld af forskellige træer, buske, og planter, og er en fredfyldt plet midt i byens travlhed.

Om natten skal du feste i natklubben Club Corso, der med et bredt program kombinerer nat- og kulturliv, og præsenterer dig for bl.a. hip hop, Electro, teater og kunst i et spændende mix.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Rotterdam Turistinformation

Rotterdam Info
Coolsingel 195-197
3012 AG Rotterdam

T: +31 10 790 01 85

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Amsterdam – Leiden – Rotterdam – Roosendaal

Førerkabine tur fra Amsterdam til Roosendaal over Leiden og Rotterdam

Dordrecht – Rotterdam – Den Haag

Førerkabine tur fra Dordrecht til Den Haag over Rotterdam

NS Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandske statsbaner Nederlandse Spoorwegen Laan van Puntenburg 100 3511 ER Utrecht Nederland T: +31 30 751 51 55 Website Tog i Nederlandene (Holland) Nederlandene har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Rotterdam
overcast clouds
19.9 ° C
21.6 °
18.3 °
83 %
4.6kmh
100 %
tirs
27 °
ons
19 °
tors
24 °
fre
24 °
lør
22 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Togrejser og køreplaner
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Rotterdam #iRotterdam #VisitRotterdam #Netherlands #VisitNetherlands #TouristInformation #Nederlandene #Holland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her