Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Rouen

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Rouen, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Rouen

Selvom Rouen har mistet sin fremtrædende plads igennem årene har byen på ingen måde mistet sin glans. Mange folk verden over kender Rouen som byen hvor Jeanne d’Arc blev dømt og henrettet i 1431. Siden romertiden er byen blevet brugt af mange befolkninger som et center for kulturel handel, inklusiv vikingerne i det 9. århundrede.

Den mest kendte og besøgte bygning i Rouen er katedralen som er udført i Notre Dame stil. Den mest fremtrædende del af katedralen er Smørtårnet som blev bygget i samarbejde med salg af aflad så sognebørnene kunne bruge smør under fasten. Claude Monet malede katedralens facade i en række malerier som stadig udstilles verden over.

En af Frankrigs ældste astronomiske ure befinder sig i Rouen

Noget af det mest interessante ved Rouen er er Gros Horloge (dansk: stort ur) som blev sat i gang i 1389. Uret befinder sig i buegangen udført i renæssancestil på Rue du Gros-Horloge (dansk: det store urs gade). Det blev oprindeligt bygget uden en urskive, hvilket betød at viserne drejede rundt én gang hver time. Uret blev elektrificeret i 1927 og undergik en eftermontering i 1997. Det er højst sandsynligt det største ur fra tidsperioden som stadig eksisterer og fungerer. Uret har inspireret mange kunstværker.

Når du går en tur langs fodgængerområdet vil du uden tvivl lægge mærke til bindingsværkshusene. Udtrykket betyder at en halvdel af hvert hus er logget hvorimod og den anden halvdel er indrammet i en traditionel stil. Rouen var hjemsted for den kendte udforsker, La Salle. Det er muligt at besøge hans hjem og tage på shopping i de mange butikker i området.

Der er mange museer at besøge i Rouen

Man kunne tilbringe mere end én ferie i Rouen og stadig ikke nå at se alle de fantastiske museer som byen har at byde på. Uanset om man er interesseret i kunstværk eller oldtidens navigeringsteknikker er der noget for alle! En af de mest bemærkelsesværdige museer er Antikvitetsmuseet, hvor man kan se kunstværker og artefakter fra Bronzealderen til Renæssancen. Her lægges der vægt på relikvier fundet i selve byen og de nærliggende områder.

For få en smag for hvad Rouen har at byde på som er gratis bør du besøge Jardin des Plantes de Rouen (dansk: Rouens Plantehave). Plantehaven er åben hver dag, omfatter otte hektar og indeholder mere end 5.500 forskellige flora og fauna. Derudover er der otte drivhuse i plantehaven samt en stor samling fuchsias. Stenhaverne har været åbne siden starten af det 19. århundrede og er også utrolig spændende.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Rouen Turistinformation

Office du Tourisme Rouen
25 Place de la Cathédrale
76000 Rouen

T: +33 3 88 52 28 28

www: Website Link

Tourisme de Normandie

Comité Régional de Tourisme de Normandie
14 rue Charles Corbeau
27000 Evreux

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Rouen
clear sky
3.3 ° C
4.2 °
1.8 °
93 %
2.9kmh
0 %
tirs
7 °
ons
6 °
tors
7 °
fre
7 °
lør
7 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rouen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Rouen #iRouen #VisitRouen #Normandie #Normandy #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her