Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Rovaniemi

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Rovaniemi, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Rovaniemi

Laplands hovedstad i Nordfinland ligger blot 10 km syd for Polarcirklen og byder på et væld af underholdende udforskningsmuligheder. Her vil du blandt andet kunne finde relikvier som beviser, at regionen har været fuldt funktionel fra det 7. århundrede og at rejsende har været på besøg fra det 5. århundrede. Byen har officielt været beboet siden det 15. århundrede og har ikke set sig tilbage siden guldfeberen ramte i 1800erne.

Der er meget at lave i Rovaniemi, selv hvis du ikke får mulighed for at møde Julemanden. Læs videre for at finde ud af hvad du ellers kan indarbejde i din rejseplan.

Arktikum er et af Finlands bedste museer

Arktikum er udstyret med en glastunnel som strækker sig hele vejen ud til Ounasjoki. Entréprisen er overkommelig og museet har to primære udstillinger. Her kan du lære mere om moderne og traditionel musik fra regionen, samt dens historie og nationaldragter, så vi anbefaler, at du sørger for at afsætte mindst en halv dag til at udforske museet til fulde.

Mange vælger at rejse videre fra museet op til Polarcirklen, hvor Julemandens officielle by ligger. Den befinder sig lige præcis dér hvor solen ikke går ned om sommeren. Byen byder på et stort udvalg af butikker som kan hjælpe med at tilfredsstille din juletrang.

Hvis du vælger at overnatte på Hotel Santa Claus bør du gå en tur ovenpå og spise tapas på Gaissa. Her kan du vælge mellem en række traditionelle retter, heriblandt retter med rensdyr og lam, perfekt ristet så det nærmest smelter i munden.

Se nordlysene når sommeren er slut

Vidste du, at man i gennemsnittet kan se nordlysene 200 dage om året i Rovaniemi? Der er naturligvis aldrig garanti for at man kan få dem at se, men hvis man er heldig kan man se naturfænomenet fra et af de mange udkigspunkter i byen, som alle befinder sig tæt på turistcentrummerne.

Modsat andre byer rundt omkring i landet bliver Rovaniemi ikke opvarmet af varme vindstød. Byen befinder sig i en subarktisk region som gør, at det er utroligt koldt om vinteren. December og januar byder derudover kun på få timers sollys, hvilket ikke hjælper rent varmemæssigt. Polarnætterne er fantastiske hvis man er opsat på at se nordlysene, men de er både utroligt kolde og mørke. Men der er naturligvis noget helt magisk ved at fejre jul i Julemandens hjemby!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Rovaniemi
scattered clouds
9.7 ° C
9.7 °
9.7 °
57 %
1.5kmh
40 %
søn
10 °
man
14 °
tirs
12 °
ons
14 °
tors
11 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ROVANIEMI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Rovaniemi #iRovaniemi #VisitRovaniemi #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her