Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Saint-Etienne

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Saint-Etienne, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Saint-Etienne

Saint-Étienne befinder sig i den franske Rhône-Alpes region. Igennem historiens gang har byen haft forskellige identiteter for at muliggøre social og økonomisk vækst. Byen blev etableret i det 13. århundrede, hvor den blev bygget op omkring en kirke og dedikeret til en helgen.

To århundreder senere blev den befæstet, da den begyndte at spille en aktiv rolle i våbenproduktion. Dernæst forvandlede den sig til et kulmineringshub, og nu til dags er den kendt for dens cykelproduktion. En af de primære attraktioner i Saint-Étienne er Château de Rochetaillée, hvilket er en af regionens mest imponerende fæstninger. Dens moderne trapper gør, at du med lethed kan udforske historie.

Tre primære museer

Det bedste museum i hele byen er uden tvivl Musée d’Art Moderne et Contemporain, hvilket er hjemsted for en af landets største permanente udstillinger af moderne kunst. Museet byder på et udvalg af flere end 17.000 kunstværker fra forskellige kunstneriske bevægelser, lige fra Ny Realisme til Kubisme til Surrealisme. Blandt andet udstilles værker fra Picasso, Ernst, og Viallat.

Derudover er der også et museum dedikeret til den lokale mineringshistorie. Dette museum befinder sig i Couriot gruben og et af dets mest unikke gallerier er Hanging Room, hvor du vil blive mødt med flere end 1.000 kurve, som engang blev brugt til at bære minearbejderne ud af gruben. Der er endda mulighed for at gå ind i minen, hvor du vil kunne se på nogle af ekstraktionsmaskinerne samt et udvalg af artefakter fra byens mineringsindustri.

Det sidste museum fokuserer på regionens historie generelt og byder på udstillinger som giver dig et autentisk indblik i Saint-Étiennes udvikling. Museet fokuserer på individuelle beboere hvis hårde arbejde har hjulpet byen til succes igennem historiens gang.

Imponerende naturarv

Hvis du gerne vil udforske byens naturlige skønhed bør du hoppe i et par behagelige sko og tage på tur. Gorges de la Loire byder på et stort udvalg af forskellige mikroklimaer, som du kan udforske igennem en række forskellige landskaber.

Er du på udkig efter en nem vandretur kombineret med et fortolkningscenter kan du med fordel gå en tur ved Bois d’Avaize en solrig eftermiddag. Stien ligger tæt på midtbyen og byder, takket være dens beliggenhed, på en fin udsigt over byen.

En anden afslappende udforskningsmulighed er lidt fuglekiggeri på Ecople du Forez, hvor der er præcis nok plads til, at man kan føle sig fri uden at blive alt for udmattet. Det er regionens største fuglereservat, så husk at medbringe dit kamera og en god kikkert.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Auvergne-Rhône-Alpes Tourisme

11 bis quai Perrache
69002 Lyon

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Saint-Etienne
broken clouds
0.6 ° C
1 °
-0 °
93 %
2.1kmh
75 %
tirs
3 °
ons
4 °
tors
2 °
fre
3 °
lør
-0 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Saint-Etienne
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Saint-Etienne #iSaint-Etienne #VisitSaint-Etienne #myauvergnerhonealpes #RenaîtreIci #FeelRebornHere #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her